fbpx
Plantegning Zoom

SKØN LEJLIGHED MED GOD BELIGGENHED I HØJE TAASTRUP

Del bolig

Velkommen til Saven C1, her findes jeres nye drømmelejlighed. Boligen er perfekt til parret, som ønsker sig rigeligt med plads, tidløst indretning, alt sammen placeret attraktivt i Høje Taastrup.

Hjemmets beliggenhed bør fremhæves, med en god placering på afstand af gadebilledet, med god afstand til de omkringliggende bygninger, som er adskilt af grønne oaser, findes der altså på denne adresse en helt formidabel ro. Denne ro betyder dog ikke at I behøver, at gå på kompromis med bekvemmeligheden i hverdagen, med indkøb rundt om hjørnet. Vil man have noget udover det sædvanlige til hverdagen, ligger City2 centeret kun 1,6 kilometer fra hoveddøren. Samtidigt har I ikke længere end 1 kilometer til Høje Taastrup station, hvorfra der er forbindelser til hele landet. En I sandhed bekvemmelig og rolig beliggenhed.

Boligen er opført i 1974, og den fremstår utroligt velholdt både indvendigt og udvendigt. Udvendigt finder I en dejlig parkeringsplads, der udover at give bekvemmelighed skaber afstand til vejen. Derudover findes her flere dejlige græsareal og gode muligheder for gåture i natur.

Lejligheden består af veludnyttede kvadratmeter fordelt på 2 værelser. Man bydes velkommen af den gode entré, hvor der er godt med plads, og fin mulighed for opbevaring. Derfra har I adgang til det skønne køkkenalrum. Køkkenet byder på stilrene hvide elementer, der fylder pladsen dejligt ud. Derfra er også åbent indtil den pragtfulde stue. Stuen er rummelig, og indrettet med en vinkel der giver mulighed for at inddele pladsen i spise- og opholdsstue. Samtidigt byder rummet på et strålende lysindfald gennem vinduerne. Herfra er der udgang til den glimrende altan, der har en solrig vestvendt placering og udsigt over åben natur, et af lejlighedens absolutte højdepunkter. Til sidst byder lejligheden på et pænt værelse, samt et badeværelse i et rustikt design, og rummet inkluderer et dejligt badekar.
Saven C 1, 2. 4., 2630 Taastrup
Pris:
1.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
57
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1974
Ejerudgift pr. md.
3.443 kr.

Victor Sommer

Salgsspecialist victor@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter