fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

GEDIGEN MURSTENSVILLA: PERFEKT TIL BØRNEFAMILIEN

Del bolig


På en rolig og kroget villavej udbydes nu dette skønne hus, der med sin gode disponering af 170 kvadratmeter egner sig særligt godt til børnefamilien.

Boligen råder over 170 kvadratmeter, som fordeler sig på en stueetage og en førstesal. Fra hoveddøren bydes I velkommen af fordelingsentréen i stueplanet, forbinder stuen, køkken-alrummet, badeværelset samt et af hjemmets fire værelser med hinanden. Følger I herefter trappen fra entréen op til næste etage, mødes I af en repos, som er rummelig nok til at indeholde et eventuelt opholdsrum. Herfra har I desuden adgang til de resterende tre værelser. Med denne opdeling af hjemmet, får I muligheden for at indrette en forældreafdeling i underetagen ved det ene værelse, hvortil børnene kan få overetagen for sig selv, hvor de kan få lov til at boltre sig.

Foruden den gode planløsning indeholder hjemmet en række fine og indbydende detaljer, som er med til at sætte prikken over i’et; herunder et moderne køkken med hvide låger og gedigne bordplader samt velholdte vægge, gulve og lofter i de resterende rum. Det strømlinede udtryk fuldendes desuden ved badeværelset i stueetagen, som er bedækket med hhv. sorte og hvide fliser på gulve og vægge. Alt dette fungerer upåklageligt i samspil med det fantastiske lysindfald fra de mange sydvendte vinduer, som kun gør boligen endnu mere tiltalende.

Villaen er en nyere ejendom fra 2010, som er udført med gedigne røde mursten og et solidt tegltag samt en facade, som er prydet med hvidrammede vinduer. Som beboere kan I desuden nyde godt af en carport med dertil hørende depotrum samt en stor, ugeneret have med en rummelig, sydvendt terrasse. Og særligt her skal I forestille jer at sidde med et glas vin i hånden en varm sommeraften imens børnene leger i haven.

Med en placering tæt på centrum af Slagelse, finder I alle fornødenheder inden for en overskuelig rækkevidde. Her er både institutioner og skoler samt en hyggelig bymidte med flere butikker, restauranter og caféer samt en nærliggende forbindelse til motorvejsnettet, så I nemt kan komme på arbejde. Til slut skal det nævnes, at der ikke er langt til naturskønne omgivelser med en af Slagelses mange skove næsten lige i baghaven. Her får I muligheden for at kunne trække jer tilbage fra en travl hverdag.
Saturnvej 24, 4200 Slagelse
Pris:
2.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
170
Grund:
752
Værelser:
5
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
2010
Ejerudgift pr. md.
2.756 kr.

Chris Christiansen

Salgs- og Vurderingsekspert chris@brikk.dk +45 30142541

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter