fbpx
Plantegning Zoom

EKSKLUSIVT OG SJÆLENDT UDBUDT LIEBHAVER FRITIDSHUS PÅ 387 M2 OG ATTRAKTIV BELIGGENHED LIGE VED VANDET

Del bolig

UNIKT OG YDERST SJÆLDEN UDBUDT LIEBHAVER FRITIDSHUS 

Her er tale om hele 387 m2 godkendt beboelse samt yderlig ca 100 m2 hvor der nu er fitnessrum og multirum, som er godt isoleret og med varme. Huset er beliggende i et fælles feriecenter, hvor der er masser af liv og masser af muligheder for både små og større børn, så de voksne kan nyde alle de andre dejlige muligheder der forefindes. De nærliggende muligheder er bla. følgende: udendørs pool som er tilkoblet centeret, som ligge 150 meter fra huset, minigolf, hoppepude, beach volley, 18 hullers golf bane samt at der ca 200 meter til sandstrand hvor vandet er meget roligt.

Fritidshuset på Sandskærvej 582 åbner nemlig op for kvalitetsmaterialer i lange baner samt en attraktiv beliggenhed ved Genner Bugt. 
I kan naturligvis nyde godt af et stort udemiljø med en dejlig stor terrasse og have. Det sorte bjælkehus der er opført i 1976 og med påbegyndt ombygning i 2014, ligner måske ved første øjekast et klassisk, dansk fritidshus. Det er dog ikke hele sandheden. Husets indre fremstår nemlig yderst eksklusivt med udsøgt materialevalg og masser af kvalitetsrige detaljer. Se bare på den kæmpestore stueetage med gulv i sort-hvide tern, en stue med lunende brændeovn og et flot, åbent køkken. De sort-hvide gulve pryder også badeværelset med separat brus som en unik, rød tråd. På førstesalen kan I virkelig slå jer løs. Husets anden stue har nemlig højt til det charmerende loft til kip og giver adgang til to soveværelser. Der er masser af muligheder for jeres indretning. Med to kæmpestore leverum til rådighed kan I etablere et hyggeligt stuemiljø med bløde møbler nedenunder, mens den øverste etage især egner sig som et hobbyrum med billardbord. Den lyse og indbydende atmosfære er lige til at flytte ind i. Gennem de seneste år er der brugt en masse kræfter på renovering af ejendommen. 

Sønderjylland er et oplagt sted at feriere, og det er der efterhånden mange, der har fundet ud af. Dette velbesøgte sommerhusområde befinder sig ca. 4 km til nærmest by, hvor SuperBrugsen og Netto bl.a. ligger, vil man til større og super hyggelige byer, så ligger Åbenrå 7 km væk og Haderslev ca 20 km væk.

Sandskærvej 582, Løjt Nørresk, 6200 Aabenraa
Pris:
4.199.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
387
Grund:
0
Værelser:
10
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1976
Ejerudgift pr. md.
942 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus