fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! ENESTÅENDE LIEBHAVERI MED IMPONERENDE DETALJERIGDOM

Del bolig

      Hjertelig velkommen til Ryvej 50 i Østbirk, hvor vi i dag har fået fornøjelsen af at præsentere jer for denne mageløse landejendom, der på alle tænkelige måder drager tankerne mod gennemført liebhaveri med skræddersyet kvalitetsløsninger og som kompromisløst inviterer både naturen og modernitet indenfor! Her er i sandhed tale om et unikum af en ejendom, der bestemt skal opleves med egne øjne for at forstå dets storhed. Den naturskønne matrikel breder sig ud på ca. 420.000 m², og hvor I får et samlet beboelsesareal på ca. 450 m² med udsigt til en af de smukke søer og det skønneste dyreliv som udspiller sig lige udenfor vinduerne. Allerede ved adressens begyndelse fornemmes den mageløse atmosfære, når I kører op af jeres private allé og møder denne hvide skønhed, hvor garage-/ bryggers afdelingen, sammenbindes med stuehuset af en flot pavillon-lignende arkitektonisk løsning. I kan parkere bilen i garagen, hvor der er to garageporte og som også egner sig særligt godt til opmagasinering af diverse maskiner eller som gildesal ? der er tilmed Troldtekt-lofter, som skaber en god akustik og videre findes en trappe til førstesalen med repos og to gode værelser. Stuehuset rejser sig i to spændende etager, hvor husets nederste niveau byder på en lysfyldt og indbydende entré. Badeværelset har en super rummelig størrelse, hvor der er god plads til at gemme diverse toiletartikler væk i skabene og der er tilmed separat badeafsnit. Det funktionelle bryggers viser sig med god opbevaringsplads og dertil findes et godt disponibelt rum. Afslutningsvist venter to gode stuer en suite, hvoraf den ene har brændeovn og de resterende kvadratmeter udspiller sig på førstesalen med en fin repos, fire gode værelser samt endnu et godt badeværelse. Ejendommens centrale del er et kæmpemæssigt køkken der understreger hjemmets værdi. Køkkenet kan både tilgås fra garagen samt stuehuset, hvor I får næsten 360 graders panoramaudsigt over grunden og dette unikke lysindfald er en klasse for sig. Dette funktionelle rum byder på stilsikre materialevalg, spotbelysning, akustiklofter og fuldt udnyttet lofthøjde med ovenlysvindue dertil er der trappe ned til en 20 kvadratmeter stor kælder, der byder på et naturligt kølerum til ekstra opbevaring, eller vinkælder. Denne ejendom henvender sig til børnefamilien eller parret, der er på udkig efter fængende elegance kombineret med hverdags luksus. I får en særdeles tiltalende beliggenhed placeret i rolige omgivelser og tilbagetrukket fra vejen. Der er 1,5 kilometer til Østbirk bymidte, hvor I finder gode indkøbsmuligheder samt skole til 10. klasse og diverse daginstitutioner mv. Tag med ud og oplev ejendommen!  
Ryvej 50, 8752 Østbirk
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Landbrug
Boligareal:
282
Grund:
412715
Værelser:
7
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus