fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! PRAGTFULD LY OG RUMMELIG LEJLIGHED MED SKØN BELIGGENHED

Del bolig

Velkommen til Ryetvej 41, 2. Th. 41, i Værløse – her ligger en herlig lejlighed, der nu kan blive jeres nye hjem. Boligen er perfekt til parret eller singlen, der ønsker sig en unik bolig med design detaljerne i orden og en bekvemmelig beliggenhed.

Ejendommen blev opført i 1968, og fremstår stadig meget velholdt både udvendigt og indvendigt. Det er et meget hyggeligt lejlighedskompleks, og man har adgang til have, med plads til legende børn – desuden har man adgang til parkeringspladser.

Hjemmet er placeret på en rolig beboer område, hvilket gør, at man har adgang til en helt særlig ro. Samtidigt bor man også meget centralt med gåafstand til Værløse midtby – hvor man har adgang til god stemning og lækre tilbud. Lokationen er også centralt når det kommer til transport, med bus rundt om hjørnet, og kun få minutter til motorvejen – desuden har man adgang til s-togslinje B, der går fra Værløse Station, som ligger i bymidten, og derfra er der kun 35 minutter med toget til, at man kan stå i København.

Indvendigt tilbyder lejligheden veludnyttede kvadratmeter fordelt på 2 værelser. Man bliver budt velkommen indenfor gennem den gæstfri entré. Boligen har et dejligt og lyst værelse, med et flot indbygget skab, og rummet ligger i forbindelse til den gode stue. Man har det dejlige køkken, der er lavet som alrum, dette gør at begge rummene for en fantastisk flydende og åben fornemmelse. Selve køkkenets elementer er holdt i et stilrent hvidt design, og god plads til at svinge med kødgryderne. Stuedelen fremstår hyggelig og rummelig, med plads til både spisebord- og sofaarrangement. Desuden tilbydes der et godt stort badeværelse med separat brus.

Ryetvej 41, 2. th., 3500 Værløse
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
63
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus