fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

SOLGT! Jagten på jeres næste boligkapitel tager jer nu til Bellinge; den sydvestlige Odense-bydel, der ligger små tyve minutter i bil fra centrum. Her har I nem adgang til storbylivet, og I flytter samtidig ud til rolige rammer, hvor I kommer tæt på den skønne natur. Bellinge står desuden til rådighed med alt, hvad I har brug for i hverdagen; her er flere skoler, her er daginstitutioner og fritidsaktiviteter, og I kan klare de daglige indkøb i brugsen og byens specialbutikker. I et lidt mindre perspektiv skal I sætte kurs mod Rughøjvej 65-121, som er et lukket vænge, der ligger i første parket til de åbne marker. Her i den naturskønne kulisse ligger en andelsboligforening, som danner rammen en række fine rødstenshuse med byggeåret 2009, så her er tale om nyere byggeri med moderne faciliteter og minimal vedligehold. Det er noget, der vil glæde alle fra de unge førstegangskøbere til børnefamilien og seniorerne, som alle sammen vil have nemt ved at se sig selv hjemme i huset i nr. 113. Det er et godt førstehåndsindtryk, der møder jer, når I drejer ind i carporten, for I præsenteres for en pæn og velholdt rødstensvilla, som indrammes af den grønne have. Haven er overskuelig i størrelse, så den er nem at holde, og der vil derfor være god tid til at nyde solen på den sydvendte terrasse. Sidstnævnte er desuden overdækket, så der er sørget for læ, når duggen falder. De dejlige omgivelser følger med jer indenfor, hvor 135 kvadratmeter folder sig ud i ét velindrettet plan. Planløsningen passer perfekt til jer med børn, for hele fire værelser fordeler sig på to separate værelsesafdelinger; i den ene ende kan børnene få deres egen base, for her finder I to værelser med tilhørende bad, og i husets modsatte ende får I et oplagt kontor samt en forældreafdeling, hvor det skønne soveværelse tilsættes sit helt eget badeværelse. Som et ekstra plus finder I også nogle praktiske kvadratmeter i form af et stort bryggers. Overalt møder I en smagfuld indretning samt en lys og luftig atmosfære, som gør det til en nem opgave at føle sig hjemme. Det gælder især i det store opholdsrum, som byder på køkken og stue i åben forbindelse; her er lyst, indbydende og rart at være. Og så er der fokus på samværet, for takket være den åbne planløsning, kan I holde hinanden med selskab, selvom I på én og samme tid er beskæftigede med hver jeres hverdagssysler i køkkenet og stuen. Vi glæder os til at vise villaen og området frem for jer!
Rughøjvej 113, 5250 Odense SV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
135
Grund:
0
Værelser:
5
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2009
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Karen Friis

Ledende Ejendomsmægler kf@brikk.dk +45 21776757

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus