fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

SOLGT! SPÆNDENDE ANDELSBOLIG HVOR DU HAR HELE 2. SAL FOR DIG SELV OG MED GOD UDSIGT! På Rørmosevej 3 udbyder vi nu en spændende og unik andelslejlighed. Her venter 52 fuldstændig indflytningsklare m2, som ligger på toppen af ejendommen med skønt lys indfald. Lige ved Emdrup Torv. Lejligheden er i utrolig flot stand, og den er indrettet med stilrent interiør, smukke trægulve og små, finurlige detaljer såsom koøjet og konstruktionen generelt. Boligen ligger tilmed øverst oppe, hvorfor du ikke skal bekymre dig om larmende overboer. Hoveddøren åbner op til en rummelig fordelingsentré, og her finder du god, indbygget skabsplads. Mulighed for opbevaring på opgangen på 2. sal. Køkkenalrummet er lysfyldt og indretningsvenligt – du kan vælge at indrette dig med både spise- og sofakrog, mens det fine og funktionelle køkken giver gode rammer om madlavningen. Det giver mulighed for, at du kan indrette lejlighedens andet rum som soveværelse med fx kontor; men der er også mulighed for at kombinere stuen og soveværelset. Ja, mulighederne er mange. Planløsningen fuldendes med et flot, tidløst badeværelse, hvor det charmerende koøje giver en maritim stemning. Ejendommen er opført i 1937, og din kommende bolig ligger på flot og harmonisk vis øverst på ejendommen og skiller sig ud med sin lyse træfacade. Bygningen er omkranset af et hyggeligt, grønt fællesareal, hvor man kan tilbringe de lune sommerdage; men man kan selvfølgelig også gå på opdagelse i det dejlige nabolag. Vejen er blind og for enden går du direkte til Utterslev Mose. Der medfølger eget kælderrum, fælles vaskeri med egne maskiner, tørrerum, cykelkælder m.m. Lejligheden ligger i en sund forening med en god og sund økonomi. Boligen kan overtages hurtigt. Lejligheden ligger i en rolig og hyggelig del af Nordvest (Emdrup), hvor både naturskønne områder, skoler, dagligvarebutikker og et hav af offentlige transportmuligheder kan nås på få minutter (4A og 6A). Emdrup St. ligger fx bare 1 kilometer fra hoveddøren, og her står S-tog og busser til rådighed døgnet rundt. De naturskønne omgivelser ved Emdrup Sø og Utterslev Mose er guld værd året rundt, og bedst af alt er den korte afstand til indre by med Nørreport St. kun 5,5 kilometer fra hoveddøren.
Rørmosevej 3, 2400 København NV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
52
Grund:
0
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1937
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus