fbpx
Plantegning Zoom

ETPLANSVILLA LIGE VED VANDET

Del bolig

På Rønnestvej 22 venter en villa, hvor I på skønneste vis kan opleve naturen helt tæt på. I får her intet mindre end en lækker indretning, smukke udendørsomgivelser og en beliggenhed få hundrede meter fra havvand. Boligen egner sig dermed perfekt til børnefamilien, eller dig der ønsker at nyde tilværelsen i skønne rammer! 


Med en beliggenhed i det sydlige Frederikshavn får I en placering, der ikke kan karakteriseres som andet end fantastisk. I befinder jer nemlig blot få hundrede meter fra vandet og kan med en lille fem minutters cykeltur ankomme ved Bangsbo Botaniske Have. Jeres hverdag kommer også til at køre på skinner, da I befinder jer i gåafstand til Bangsbostrand Skole samt nærmeste dagligvareforretning og børnehave. 


Blandt grøn beplantning og smukke udendørs omgivelser gemmer denne røde murstensvilla fra 1985 sig og venter på at udgøre de næste heldige ejeres drømmehjem. Det er svært ikke at drages af den charme, som huset i sit ydre udstråler med en dejlig vestvendt terrasse og den store have, der indbyder til picnic på plænen og som en idyllisk detalje vender lige ned mod Bangsbo Å, som snor sig forbi. Til ejendommen hører yderligere en garage, hvor køretøjet kan stilles, når I endelig vender hjem igen. 


I villaen breder 110 kvadratmeter sig over lyse vægge og lofter med 345 mm isolering på loft, der udfylder hjemmet med en let og luftig atmosfære. Huset har varmepumpe og 3 lags termo lavenergivinduer, og med 22 stk solceller på taget og egen batteribank på 10 KW, er huset utroligt energivenligt.

I får glæde af et flot køkkenalrum, hvor der er god mulighed for også at indrette med spisebord. Køkkenet tegner sig særdeles flot op rene linjer, der markeres ved en lækker kontrast mellem det lyse interiør og de mørke bordplader. Herudover er der i høj grad lagt op til samvær i den store stue, der byder på rigelig med plads til at skabe et spiseområde samt en sofaafdeling foran den lune brændeovn. Ydermere rummer boligen et nydeligt badeværelse, tre gode værelser samt to entréer, hvoraf det ene er kombineret med bryggers. 


Så skynd jer ud og oplev dette skønne hjem, før andre også forelsker sig i det!

Rønnestvej 22, 9900 Frederikshavn
Pris:
1.865.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
110
Grund:
739
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1985
Ejerudgift pr. md.
1.940 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter