fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! SOLGT!

Del bolig

SOLGT!

54 LYSFYLDTE OG INDRETNINGSVENLIGE M2 MED SOLRIG ALTAN OG SUBLIM PLACERING

Rønnebærvej 16, 2.tv kan nu blive din nye adresse - her udbyder vi nemlig en 54 kvadratmeter stor 1 værelses lejlighed, som både er lysfyldt, indretningsvenlig og velbeliggende. Med denne adresse kommer du nemlig til at bo kun 100 meter fra Holte Midtpunkt, 500 meter fra Holte Station og 800 meter fra naturstierne omkring Furesø.

Ved ankomst til adressen møder du en gedigen murstensejendom fra 1963, og som beboer får du brugsret til det hyggelige og rolige gårdmiljø og bl.a eget kælderrum, fælles vaskeri og mulighed for leje af garage. Lejligheden ligger oppe på 2. sal, hvilket sikrer en hverdag på afstand fra gadebilledet.

Indretningen er lys og tidløs med fine gulve, hvidmalede vægge og lofter samt store vinduespartier, som sikrer et naturligt lysindfald. Køkkenet har en god størrelse, og foruden de hvide skabselementer (der giver masser af bord- og skabsplads), er der mulighed for at indrette en fin spiseafdeling. Det betyder også, at du kan indrettes stuen blot med sove- og sofaafdeling, hvilket kan gøres på mange kreative måder - måske drømmer du om en sovesofa, der kan kombinere begge funktioner, eller måske har du planer om at lave en naturlig opdeling af rummet med praktiske reoler som skillevæg. Mulighederne er mange, og du kan få det præcis, som du ønsker. Der er endda udgang til boligens altan herfra; den er hyggelig, indretningsvenlig og vinklet perfekt mod eftermiddags- og aftensolen i vest og med udsigt over Vejlesø. Planløsningen fuldendes med det funktionelle walk-in-closet samt det hvide flisebadeværelse, som kombinerer badekar og brus.

Lejligheden er centralt beliggende i Holte - få minutters gang fra stationen og de forskellige indkøbs- og shoppingmuligheder i Holte Midtpunkt. Ja, du har praktisk talt alle hverdagens fornødenheder i kort gåafstand, og savner du storbylivet, kan du let køre på motorvejsnettet. Ønsker du omvendt at nyde naturen, kan du glæde sig over at have Geelskov, Vejlesø og Furesøen lige i nabolaget.

Rønnebærvej 16, 2. tv., 2840 Holte
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
54
Værelser:
1
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1963
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus