fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

LANDSTEMNING MED BINDINGSVÆRK OG GOD PLADS TIL LIVET LIGE UD TIL MARKERNE

Del bolig

Mellem Sakskøbing og Maribo, naturskønt og med idylliske kig til alle sider, ligger dette hyggelige hjem. Her er tegnet op med sprosser i vinduerne og bindingsværk - og så skal I se på en planløsning, der er utrolig hyggelig.

Som I træder ind, åbner hjemmet sig gæstmildt op med en rummelig entré og hertil gang, hvor opbevaringen giver plads til mere end bare at stille sko og hænge frakker. Herfra vender opholdsstue og spisestue en suite mod vest for solen ind ad sprossevinduerne om eftermiddagen. Her kan tændes op i brændeovnen for hygge og varme, mens køkkenet giver ideelle rammer om madlavningen. I køkkenet er der nemlig plads til et bord, og herudover kan alle remedier gemmes i skuffer og skabe, ydermere komplementeret af god bordplads og desuden opvaskemaskine.

Stueplan afsluttes af et stort brusebadeværelse, som står i pæne, lyse fliser med plads til vaskefaciliteterne. En trappe midt i hjemmet forbinder nede med oppe, og førstesalen byder på en stor og indbydende repos samt to værelser og et toilet. Stilen går igen med sortmalede træbjælker foroven, og loft til kip og gavmilde tagvinduer skaber en skøn rumfornemmelse. Detaljer som det runde vindue ude på toilettet sætter prikken over i’et med charme i det gamle, landlige hjem.

Boligen præsenterer sig absolut indbydende med sin klassiske facade, der passer perfekt ind i billedet. I omgiver jeg nemlig med den danske natur, der, ud over træer og enkelte buske, giver udsigt både inde- og udefra. Sådan finder I flere hyggekroge, både med gårdstemning, som I har udkig til fra køkkenet, og hyggelige græsarealer med ugeneret vue over markerne. Desuden kan I finde små og store glæder i alt fra drivhus, carport og det store udhus, som I kan sætte i spil på mange måder.

Denne stemningsfulde plet ligger ca. 3,5 kilometer fra Sakskøbing og 5 fra Maribo. Hverdagen går således let op, hvor skoler, sport, lægehus, legeaftaler og indkøbsmuligheder ligger godt fem minutter herfra. Her får I altså en perfekt blanding af let tilgængeligt byliv lige ud til naturen. Det understreger Knuthenborg Safaripark, som også ligger godt fem minutter væk, samt Sakskøbing Fjord og Hunseby Strand, som I kan hoppe i efter knap 10 minutter i bil.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Rødeledsvej 16, 4990 Sakskøbing
Pris:
599.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
166
Grund:
1051
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1880
Ejerudgift pr. md.
1.045 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter