fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SÆRDELES VELHOLDT OG FULDMURET VILLA I ATTRAKTIVT OG BØRNEVENLIGT OMRÅDE

Del bolig

Her er tale om en fuldmuret kvalitetsvilla opført i  år 2000, den funktionelle planløsning byder på separat forældreafdeling, to værelser og et kontor samt. Særligt køkken-alrummet er værd at fremhæve. Røddalsminde er med sine geniale stisystemer, lukkede områder, skoler, institutioner, indkøb og meget mere, et fuldstændig fantastisk sted at bo for børnefamilien. Her kan børnene frit færdes, og I skal ikke tænke på, at de kommer ud på de store veje. Når hverdagen er let for børnene, så er den det også for forældrene. Lige rundt hjørnet er der en dagligvareforretning, og byens skole kan nås på en kort cykeltur via områdets trygge stisystem. Inden døre præsenterer boligen sig med flotte gulve, Indretningen er velovervejet med de i alt to gode værelser, et kontor og to badeværelser fordelt i flere afdelinger af huset - deriblandt forældreafsnit, som byder på et soveværelse med flere gode skabe og badeværelse med en stor bruseniche. Husets hjerte er det store køkken-alrum, her er god plads til det lange spisebord og med direkte udgang til havens terrassemiljø. Afslutningsvis venter et stort bryggers, der har masser af skabsplads og vaskesøjle, hvilket må siges at være en stor fordel i en travl og hektisk hverdag. Udearealet spænder over en dejlig og solrig have uden de store vedligeholdelsesforpligtelser. Foruden græsarealet venter også en stor, sydvendt terrasse, hvoraf halvdelen er overdække som er lige ved det skønne alrum. – her er masser af plads til at nyde det gode vejr og skønne, rolige omgivelser. Derudover er der både en kæmpe lækker dobbelt carport og et velindrettet udhus og værksted, der må siges at være handymandens største drøm. En alt i alt skøn indflytningsklar villa tæt på alt hvad familien behøver.
Røddalsminde 30, 8300 Odder
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
212
Grund:
1178
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2000
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus