fbpx
Plantegning Zoom

En dejlig landvilla, der egner sig perfekt til familien eller parret, der ønsker sig et stort parcelhus i naturskønne omgivelser. Et stort grundareal, som er fordelt med skøn have samt egen skov.

Del bolig

Velkommen til Provstegårdsvej 3, lidt udenfor Stege – her ligger en dejlig landvilla, der egner sig perfekt til familien eller parret, der ønsker sig et stort parcelhus i naturskønne omgivelser, inklusiv et stort grundareal, som er fordelt med skøn have men også med egen skov.

Derudover er der udsigt, fra grunden og fra huset, over Stege Nor. Er du til udsigt over natur så skøn, med både vand, skov og marker, så velkommen her. Huset er velegnet både som beboelse men også som flexbolig.

Boligen blev opført i 1875, og fremstår stadig fantastisk flot og velholdt, med den flotte gule facade, som står i skøn kontrast til de røde vinduer og døre. Man bliver budt velkommen til ejendommen gennem den lille skovsti, som fører ned til huset – og allerede fra første blik på huset kan man nærmest mærke skovens dybe stille ro. Dertil ligger den gode carport, der inkluderer et skur. Til huset ligger den fremragende have, der har et stilrent udseende med rene linjer samt et stort åbent græsareal, og her er masser af plads til at udfolde fantasien med leg og boldspil. Desuden byder haven på en sydvestvendt terrasse, der er virkelig velplejet, med god mulighed for at sidde og hygge sig derude i morgen- og eftermiddagssolens stråler, imens man nyder udsigten over de åbne omkringliggende marker.

Indvendigt fortsætter herlighederne – med et godt boligareal holdt på to plan. Køkkenets elementer er holdt i en farverig stil, der fremstår både rustik og romantisk i udtrykket. Derfra er der adgang til den store stue, og selve rummet tager sig godt ud med fin plads og en lys atmosfærer – samt mulighed for at varme tæerne omkring den fine brændeovn de kolde vinteraftener. Fra stuen er der desuden udgang til den fantastiske udestue. Derudover byder stueetagen på et godt værelse og et badeværelse, med separat brus.

Et bryggers, værksted og et disponibelt rum, med rig muligheder for opbevaring. På den ene førstesal finder man 3 pæne værelser, hvoraf det ene har udgang til en pragtfuld altan – hvor man virkelig kan nyde den fantastiske udsigt. På denne førstesal ligger også det store badeværelser, der inkluderer både separat brus, bidet og badekar. Den anden førstesal består af en repos og et værelse – hvilket er en oplagt mulighed for at lave teenage- eller hjemme kontor-afdeling. Der er indlagt fibernet på ejendommen.

Det er muligt, at opnå Flexbolig tilladelse på ejendommen.

Hjemmets beliggenhed er også genial – med en placering omringet af natur, er man garanteret at kunne nyde tilværelse i fred og landligt idyl. Samtidigt ligger boligen bekvemmeligt, med under 4 kilometer til alle hverdagens fornødenheder – og pendler man er der kun 5 minutter i bil til Stege midtby.


Provstegårdsvej 3, 4780 Stege
Pris:
3.500.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
161
Grund:
16070
Værelser:
6
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1875
Ejerudgift pr. md.
2.003 kr.

Anne Grethe Hemmingsen

Ejendomsmægler, MDE ag@brikk.dk +45 30142076

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus