fbpx
Plantegning Zoom

ATTRAKTIV ADRESSE MED STOR ALTAN OG ELEVATOR - MULIGHED FOR AT LAVE ANDEN PLANLØSNING

Del bolig

På en yderst central og attraktiv placering på Frederiksberg udbydes nu denne veldisponerede lejlighed til personer i alle livets stadier - ejendommen er med elevator. 

Boligen rummer 73 kvadratmeter, som strækker sig ud på en rummelig fordelingsentré, et badeværelse, et køkken, en stue og to værelser. Allerede fra I træder ind ad hoveddøren vil I kunne bemærke den meget lyse og indbydende stemning, som hjemmet er ekviperet med. Det kan i særdeleshed tilskrives de store både øst- og vestvendte vinduer, der i kombination med lejlighedens placering i en af ejendommens øvre etager giver jer det fulde udbytte af solens stråler. Både badeværelse og køkken fremstår endvidere i yderst fin stand, hvor særligt badeværelset udmærker sig både størrelses- og indretningsmæssigt fra de gængse, små københavnerbadeværelser med sin rummelighed og separate bruseniche. Hertil ses et strømlinet udtryk med marmorerede fliser på vægge og gulve.

Jeres kommende hjem er placeret i en charmerende, rødstenet ejendom fra 1936 med en funkisinspireret facade, som er prydet med en blanding af runde og kvadratiske vinduer i hvide rammer samt frithængende altaner. Fra et af værelserne har I desuden adgang til en af disse altaner, der med sin sydvendte orientering vil sikre jer sol både morgen, middag og aften.

Og med en så central placering i Frederiksberg tæt på den indre del af Nørrebro, har I alle fornødenheder inden for rækkevidde. Her finder I alt fra naturskønne områder ved Assistents Kirkegården og Københavns Søer til populære og anbefalelsesværdige caféer og restauranter. Og blot et stenkast fra gadedøren ligger metrostationen ved Nuuks Plads, hvorfra I kan tage toget rundt til resten af det centrale København.
Prins Constantins Vej 7, 4. th., 2000 Frederiksberg
Pris:
3.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
73
Værelser:
2
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1936
Ejerudgift pr. md.
3.344 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter