fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

KOMPROMISLØS VILLA I FØRSTE RÆKKE TIL ENG OG HAV I SØVANG

Del bolig


Med adresse på Poppelvej 72 bliver I lovet havudsigt fra stue og køkken, orangeri og kæmpe tagterrasse.  Villaen blev først opført i 1976 og totalrenoveret i 2005 og er kompromisløs, luksuriøs og byder på en naturskøn tilværelse med spa, sauna, fiberbredbånd, elbiloplader samt en topmoderne indretning, højloftshøjde, og et smukt lysindfald – kun 25 min. fra Rådhuspladsen. Her byder vi velkommen i en stor familievilla på 241 m2, til jer der drømmer om at se solopgang- og nedgang over havet, lange gåture i naturen, være aktiv på tennisbanerne eller på legepladsen. Boligen præsenterer sig med en træbeklædt facade, mange vinduer, og indrammes af en overskuelig have. Der er både terrasse og tagterrasse med en helt fantastisk udsigt over engen og havet og en sydvestvendt orientering, så I kan nyde solens varme stråler hele dagen og aftenen. I stueplan finder I det store, åbnekøkken-alrum, hvor madlavningen i det stilrene køkken med ståloverflader og grebsfrit inventar kommer til at foregå side om side med middage ved spisebordet og afslapning i sofahjørnet. Her inviterer gulv til loft vinduespartier såvel lys, som den fantastiske havudsigt ind, og så kan I åbne havluften helt ind ved at åbne op mod terrassen. Etagen suppleres af tre værelser, et bryggers, entré, et gangområde, og afrundes af et lækkert badeværelse med brus og spabad. Saunavogn i haven medfølger. På første etagen finder I yderligere to værelser, et brusebadeværelse, en repos og et opholdsrum med loft til kip og tagvinduer på alle sider - et helt specielt rum, hvor en panorama udsigt over landskabet kan nydes. Som I nok kan læse, er det en helt enestående boligoplevelse, der venter jer her på Poppelvej - og i en skøn kulisse. I Søvang hersker et helt unikt sammenhold med et nabolag, der er fyldt med aktiviteter for store som små med bl.a. tennisbaner ved kysten, den store badebro kort derfra samt legeplads og dagpleje for de mindste. Til fastelavn arrangerer kvarteret tøndeslagning, og når kalenderen siger Sankthans, knitrer et flot, levende sankthansbål for enden af Poppelvej lige i strandkanten. Kongelundsskoven står som områdets nabo, og så er der naturligvis cykelsti direkte til skole og Dragør Havn. Hverdagens fornødenheder kan skaffes i Store Magleby eller i Dragør, hvor flere skoler også byder sig til - nærmeste daginstitution er kun halvanden km væk. Skal I pendle, kan I komme til Københavns inderste på en lille halv time. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Poppelvej 72, 2791 Dragør
Pris:
9.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
241
Grund:
977
Værelser:
6
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1976/2005
Ejerudgift pr. md.
7.739 kr.

Stephan Morales

Ejendomsmægler, MDE sm@brikk.dk +45 30140168

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus