fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LIEBHAVERI I FØRSTE RÆKKE TIL RINGKØBING FJORD

Del bolig

  I første parket til Ringkøbing Fjord ligger Poppelvej 13, det allersidste hus på den lukkede stikvej. Tag med til en fuldkommen unik liebhaverbolig, som fremstår både arkitektonisk skarp, velindrettet med masser af kvalitet og med den mest sublime udsigt med komplet vue over vandet. Ejendommen fra 1966 er tegnet af arkitekt Flemming Bay-Jørgensen med en af byens bedste beliggenheder. Som én blandt få ejendomme i første række er der ingen genbo på den modsatte side af vejen, da dette areal er indenfor strandbeskyttelseslinjen, hvilket giver en bredere vinkel på vandudsigten og et åbent naturareal. Der er netop anlagt en helt ny badebro ved vandet umiddelbart nedenfor huset. Det er tilladt at have en mindre båd ankret op tæt på kysten. Huset har et samlet boligareal på intet mindre end 232 m2, og dertil hører 64 m2 i kælderen med tre disponible rum. Stueplan åbner sig op med entré og hall, køkken, alrum og bryggers i ét, to sammenhængende stuer og et badeværelse – og på førstesalen ligger værelsesafdelingen med tre værelser, endnu et badeværelse og et stort skabsarrangement bygget ind i skunken. Etageadskillelsen mellem stuen og 1. sal er i 2019 efterisoleret og der er lagt nyt gennemgående undergulv og trægulv i hele overetagen, bortset fra badeværelset. Samtidig er alle indvendige døre på 1. salen skiftet. Ved de tre store vinduer i stuen og spisestuen er der markiser udvendigt. Ikke overraskende er det klassiske 60’er-detaljer, der går igen, som bl.a. masser af træ og naturmaterialer samt store vinduespartier. Stuen har desuden pejs, og der er mange fine vinkler, som definerer boligens sjæl og charme. Man bliver aldrig træt af udsigten, som må siges at være husets hovedattraktion, og den bliver ikke bedre end fra stuerne, terrassen og den lange altan langs hele førstesalen, der åbner sig op mod sydvest direkte mod vandet. Til ejendommen hører også en dobbelt carport i forbindelse med huset. Badeture, kajaksejlads og uanede mængder af livskvalitet. Fjorden er noget helt særligt og byder på mange aktiviteter, som endda bare kan være en gåtur langs kyststien med hund eller barnevogn. Samtidig sikrer beliggenheden på den lukkede vej tryghed med masser af søde naboer og en rigtig god placering tæt ved alt - således er både Netto, daginstitution og Alkjærskolen indenfor 900 meter af ejendommen, mens selve Ringkøbings byliv åbner sig op efter få kilometer. En ejendom, som må og skal opleves!  
Poppelvej 13, 6950 Ringkøbing
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
232
Grund:
967
Værelser:
7
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1966
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lone Monberg Nyrup

Ledende Ejendomsmægler lone@brikk.dk +45 22909626

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus