fbpx
Pilekær 25, 2765 Smørum
918.398 kr
TYPE
Andelsbolig
Boligareal
121
Grund
0
Værelser/rum
4
energimærke
A2
bygget/ombygget
2013
Pilekær 25, 2765 Smørum
DEL:

ATTRAKTIV ANDELSLEJLIGHED I TO PLAN

Andelsboligen her på Pilekær 25 egner sig perfekt til små familier såvel som førstegangskøberne, der er på udkig efter et fælleshjem. Her venter nemlig 121 moderne og lysfyldte kvadratmeter, som fordeler sig over to etager – I kan praktisk talt flytte direkte ind!

Ved ankomst til adressen, mærker I roen sænke sig. Lejligheden ligger nemlig på et lille, trygt boligvænge omkranset af grønne arealer, og atmosfæren er noget helt særligt. Den flotte murstensejendom er fra 2013, og lejligheden placerer sig på bygningens 1. og 2. etage, hvilket sikrer et imponerende lysindfald såvel som en hverdag uden overboer.

Det ses tydeligt, at boligen er af nyere dato. Hele hjemmet prydes af flotte, minimalistiske materialer, og den gennemtænkte planløsning sikrer lyse og regulære rum, der er utrolig indretningsvenlige. Lejlighedens 1. sal fordeler sig med en fin entré, som fører direkte ind i et stort og hyggeligt opholdsrum. Her venter det funktionelle køkken, som er opført i hvide, grebsfrie skabselementer med integrerede hårde hvidevarer, og resten af rummet giver masser af plads til både spise- og sofaarrangement. Det er tilmed herfra, der er udgang til lejligheden store, vestvendte altan, som giver jer mulighed for at nyde solens stråler under åben himmel i private rammer.

På 1. salen venter også et fint gæstetoilet, mens 2. salen råder over det store, lyse badeværelse, som har gulvvarme, separat bruseniche og opbevaring til toiletartikler. Planløsningen fuldendes med tre gode værelser, som kan anvendes lige præcis, som I ønsker. Vi kan desuden oplyse, at køle-/fryseskabet, opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren er fra 2016. Ja, her venter med andre ord en pragtfuld andelsbolig.

Med denne adresse venter en hverdag i rolige og trygge rammer – men I kommer stadig til at bo centralt i Smørum. I en radius af 500 meter har I både Smørum Centret, skole, daginstitutioner og sportsfaciliteter, og dertil kommer selvfølgelig byens mange grønne tilbud. Her får I hele pakken!
Sagsnr. 192AB-001462
Købspris 918.398 kr.
Boligydelse pr. md. 6.916 kr.
Soveværelser 3
Badeværelser 1
Andre Bøgelund ejendomsmægler
André Bøgelund

[email protected] 53539898

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!