fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Nu byder vi indenfor i den dejlige toværelses lejlighed på Parkvej 164. Glæd dig til en veldisponeret planløsning, et moderne køkken og en flot, lys indretning, ligesom du også kan se frem til en stor, sydvendt altan ud mod det grønne.

Del bolig

FLOT OG LYS LEJLIGHED MED SOLRIG ALTAN

Nu byder vi indenfor i den dejlige toværelses lejlighed på Parkvej 164. Glæd dig til en veldisponeret planløsning, et moderne køkken og en flot, lys indretning, ligesom du også kan se frem til en stor, sydvendt altan ud mod det grønne.

Træd indenfor og bemærk den gode plads allerede fra entréen, hvor du snildt kan hænge overtøjet og stille skoene. Herfra kan du bevæge dig ind i stuen, der er åbent forbundet med køkkenet. Rummet har altandør i glas og store vinduespartier langs den sydvendte væg, så du får et fantastisk lysindfald med masser af belysning. Den aflange planløsning sørger for, at du får fleksible indretningsmuligheder, så du både kan have et blødt sofamøblement og spiseplads, imens du kan tilberede mad i køkkenet uden at skulle forlade rummet. Madlavningen kommer til at foregå i pæne omgivelser, da køkkenet består af moderne materialer med hvide, grebsfrie moduler, flisevæg og en flot, mørk bordplade samt alt dertil af hårde hvidevarer. Derudover råder lejligheden også over et værelse med samme gode belysning og et dejligt flisebadeværelse med badekar, toilet og vask.

Fra stuen kan du åbne altandøren og bevæge dig ud på den store altan, hvor du kan nyde de mange soltimer og en stille stund med udsigt til områdets grønne arealer, der består af forskellige, store træer og en grøn græsplæne. Selve ejendommen er fra 1973 og har nemme parkeringsmuligheder samt en skøn beliggenhed med gode stisystemer på kryds og tværs.

Området er rigt på både natur og tilbud. Du kommer til at bo få minutter fra indkøbsmuligheder, offentlig transport og uddannelsesinstitutioner, ligesom du også kan nyde godt af de forskellige idrætsfaciliteter som svømmehal, Tennis Klub og Gokart Klub. Derudover kan du nemt tage cyklen ind til centrum af byen, hvor du finder et blomstrende handelsliv med biograf, lækre restauranter og butikker samt togstationen, der nemt kan tage dig ind mod København og Roskilde.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Parkvej 164, 2. 71., 4700 Næstved
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
48
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus