fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØN OG VELHOLDT BOLIG I ROLIGT NABOLAG

Del bolig

Sæt kurs mod Parallelvej 6, for her venter dig en særdeles tryg og hyggelig bolig, der er velbeliggende i et fredsommeligt nabolag. Velkommen hjem.

Allerede fra første øjekast vil du fornemme den varme og hjemlige atmosfære, som hersker her og giver dig en fin velkomst via. forhavens indgang. Indenfor venter 95 velindrettede kvadratmeter i en ejendom, der er opført i 2007 og som fremstår i flot og velholdt stand hele vejen rundt. Boligen giver dig en lys og praktisk fordelingsentré med indgang til to pæne og passende værelser, det ene med skabsplads, samt et stort og lyst badeværelse. Dette byder på alt fra et stort vaskemøbel til et vindue og en rummelig, separat bruseniche.

Hertil kommer boligens hjerte, den indbydende opholdsstue med masser af sollys, takket være vinduespartierne, der vender mod haven. Her kan du let indrette dig både funktionelt og hyggeligt, og fra stuen er der åben forbindelse til hjemmets lyse køkken. Dette fremstår i super pæn stand med rigeligt skabsplads og moderne hårde hvidevarer samt et skønt spiseområde. Slutteligt møder du et lige så lyst og velholdt bryggers med gode vaskefaciliteter.

Udenfor venter pæne og solrige terrassemiljøer, både foran og bagved boligen, hvorfor hjemmet byder på alle muligheder for at nyde de varme sommerdage. Til ejendommen hører desuden en carport og et funktionelt skur.

Boligen er velplaceret i en dejlig by i et helt trygt og stille villakvarter, der er oplagt til dig, der ønsker en rar og rolig hverdag. Her har du masser af grøn beplantning og naboer nær, mens Parallelvej er fuldkommen fredelig. Med denne adresse får du desuden et væld af betagende natur lige rundt om hjørnet, der er perfekt til talrige gå- og løbeture. Og drømmer du om by- og kulturliv, er der flere muligheder for større handelsbyer, hvor både Slagelse, Næstved og Holbæk bør nævnes, for de byder alle på et godt shopping- og cafémiljø. Til København har du cirka en time bag rattet. Altså, en på alle måder tiltalende beliggenhed, hvor en helt fredelig tilværelse kan udfolde sig i behagelige rammer.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Parallelvej 6E, 4291 Ruds Vedby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
95
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2007
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus