fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SKØNT HALVT DOBBELTHUS PÅ LUKKET VÆNGE I SLAGELSE ØSTBY

Del bolig


Nu har vi fornøjelsen af at byde jer velkommen indenfor i dette pæne, lyse bolig på Pantholm 11F. Huset blev opført i 2006, så I får et hjem med en smagfuld indretning, tidssvarende løsninger og minimal vedligeholdelse. Boligen råder over 102 kvadratmeter fordelt over to gode etager, som giver plads til såvel singlen som parret eller den lille familie, og takket være hjemmets nydelige stand kan I flytte direkte ind.

I skal sætte kurs mod Slagelse Østby, hvor hjemmet ligger helt trygt på et lille, lukket vænge med nem adgang til alt, hvad I kan få brug for i det daglige. I en radius af kun 600 meter finder I både pasningstilbud, skole og hal, og der er ligeledes kort vej til fine indkøbsmuligheder. Under to kilometer fra adressen folder Slagelses hyggelige centrum sig også ud med butikker, spisesteder og meget andet, så I kommer ikke til at mangle noget. Som endnu et plus kommer I hurtigt på motorvejen, hvis I skal pendle eller videre ud i landet.

På det lukkede vænge ligger en hyggelig bebyggelse bestående af klassiske rødstenshuse med hvide vinduesrammer. Foran jeres hus er der anlagt en indkørsel med plads til bilen, og dertil kommer også et skur til alt det praktiske. Fra forhaven åbner hoveddøren op til en entré med klinkegulv og trappe op til førstesalen. Heroppe får I et tidløst badeværelse, to værelser og et oplagt kontor, eller et 3. værelse.

Nedenunder er stueetagen dedikeret til et bryggers, et gæstetoilet og et dejligt opholdsrum, hvor I får køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Køkkenet præsenterer sig med hvide, grebsfrie elementer, og I kan lave mad med udsyn over resten af opholdsrummet, hvor dagslyset strømmer indenfor. Samtidig åbner en dobbeltdør direkte op til udelivet i jeres dejlige, velanlagte baghave, hvor I finder en sydvendt fliseterrasse, der er delvist overdækket.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Pantholm 11F, 4200 Slagelse
Pris:
2.225.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
102
Grund:
240
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2006
Ejerudgift pr. md.
2.152 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter