fbpx

Åbent Hus

11:00-11:30 søndag 12 marts
Plantegning Zoom

SKØN VILLA MED FJERNVARME, BRÆNDEOVN OG VARMEPUMPE - PERFEKT TIL SENIORER EL. EN LILLE NY FAMILIE

Del bolig

Denne skønne bolig med fjernvarme, brændeovn og varmepumpe er perfekt seniorerne el. familien på tre. Denne villa byder på en praktisk planløsning med to soveværelser og et rummeligt stueområde samt en skøn muret værkstedsbygning fra 2008. Så leder I efter en hyggelig bolig, der slår på en række kvaliteter, heriblandt god rumfordeling og masser af lys? Så bør I indstille jagten, kaste et blik på Orenæsvej 36 og lade jer blive taget i hånden, når I træder ind på de lyse trægulve. Her lover vi jer mange år i trygge og rolige rammer, som I med garanti kommer til at sætte pris på.

Der er tale om de helt rette forudsætninger for seniorerne eller familien på tre, da denne villa byder på en praktisk planløsning med to møblerbare soveværelser og et rummeligt stueområde med plads til familiesamvær. På de 109 m2, som boligen råder over, er charmen bevaret og værelserne godt udnyttet, hvilket kun gør det nemmere og mere overskueligt for jer i forbindelse med indflytning. Lad os gå i detaljerne med villaens planløsning.

Stuens facon tillader kreative og originale indretningsløsninger, så I kan nyde godt af en spise- og sofaafdeling i et behageligt opholdsrum med masser af dagslys. Der er åben forbindelse til det funktionelle køkken, som er opført med anvendelige opbevaringsmuligheder, og så er der ikke langt til de to møblerbare soveværelser. Til sidst mangler vi kun at introducere jer for badeværelset i naturlige toner, som byder på en bruseniche samt fornuftig skabsplads. Der er dog stadig nogle udendørsfaciliteter, som vi mangler at præsentere jer for, så værsgo’ at følge med.

Til villaen hører der nemlig en hyggelig grøn have med, som i den grad kan vække den gode stemning i sommerhalvåret, når det er sæson for grill og kolde drikkevarer. Ejendommen er delvist flisebelagt, så I kan naturligvis også sætte flueben ved det idéelle udendørsområde til spisning. Derudover er der både et skur og en helt særlig muret værkstedsbygning på 28m2 som blev opført i 2008 til rådighed.

Adressen giver jer en bred palette af praktiske muligheder, så hverdagens fornødenheder er aldrig langt væk. Cirka 1,2 km væk ligger de nærmeste indkøbsmuligheder, hvorimod der blot 800 meter væk er skoletilbud til børnene, såfremt I er en familie på tre. Afslutningsvist bosætter I jer også i et roligt og trygt område, hvor I kan værne om jer selv og privatlivets fred uden fare for afbrydelser.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Orenæsvej 36, 4700 Næstved
Pris:
1.630.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
109
Grund:
831
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1963
Ejerudgift pr. md.
2.309 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter