fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! På Olivenvej 2 er både bolig og beliggenhed som skræddersyet til jer med børn, for I bliver de lykkelige ejere af en rummelig familievilla, der ligger på en lukket vej i et roligt og trygt nabolag.

Del bolig

På Olivenvej 2 er både bolig og beliggenhed som skræddersyet til jer med børn, for I bliver de lykkelige ejere af en rummelig familievilla, der ligger på en lukket vej i et roligt og trygt nabolag. Fra det fredelige villakvarter har I få hundrede meter til indkøb, trygge stisystemer leder børnene i skole, og der er kun et par minutter til motorvejen, som tager jer videre ud i landet. 

Denne ejendom er opført i 1969, og med et boligareal på intet mindre end 194 Kvadratmeter og derudover 36 kvadratmeter udestue, er der kort sagt god plads til hverdagslivet. 

Stueetagen råder over en rummelig entré, to gode værelser, et badeværelse samt et imponerende opholdsmiljø, hvor køkkenet, stuen og udestuen lægger sig i forlængelse af hinanden med god plads til samvær. Dertil kommer den lysfyldte førstesal med yderligere to værelser, et badeværelse og en stue med brændeovn og sydvendt altan - heroppe er der endda rig mulighed for at etablere flere værelser, hvis I ønsker det. Boligen er både lysfyldt, hyggelig og velholdt, og I kan praktisk tal rykke direkte ind, hvis I ønsker det. 

Villaen ligger på en solrig grund, der tæller 1094 kvadratmeter, og den er både anlagt med indkørsel, carport, en stor og mulighedsrig garage samt en dejlig have. Her er masser af plads til, at familiens yngste medlemmer kan lege, ligesom de kan gå på eventyr i det trygge nabolag, og solskinsdagene kan selvfølgelig også tilbringes i lænestolene til lyden af fuglenes kvidren. 

Som vi allerede har afsløret, bosætter I jer i et attraktivt nabolag - Helsted huser nemlig alt, hvad I har brug for i hverdagen. Det gælder både daginstitutioner, boldklub og grønne arealer såvel som dagligvarebutikker, en fantastisk bager og en velbesøgt slagter; og dette er blot et lille udsnit. Afslutningsvis kan vi glæde jer med det faktum, at der er gode busforbindelser ind mod Randers C, og at pendleren vitterligt kun har få minutters kørsel til motorvejen.


Olivenvej 2, 8920 Randers NV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
194
Grund:
1094
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus