fbpx
Plantegning Zoom

HERSKABELIG LIEBHAVERVILLA I FØRSTE RÆKKE TIL VANDET

Del bolig

En betagende liebhavervilla i to plan venter på seniorerne, børnefamilien eller parret, der ved noget om kvalitet og luksus, for her får I ikke kun herskabelig stemning og materialer fra øverste hylde - på Ole Rasmussensvej 1B ligger I i første parket til vandet med intet andet end ro og natur omkring jer.

Alt ved denne villa udstråler kvalitet og luksus, hvilket I mærker, så snart I træder ind i hallen og ser de lyse detaljer, det elegante rosetloft og den svungne trappe, som kan lede jer til førstesalen. Førstesal og stueetage er indrettet efter samme princip og indeholder begge et stort opholdsrum samt et skønt værelse med direkte adgang til både badeværelse og til altan eller terrasse; i stueetagen har værelset adgang til en overdækket træterrasse, hvor førstesalens værelse har udgang til altan mod vest.

Opholdsrummene i både stueetage og på førstesal vidner om en detaljerigdom og kaliber, som man sjældent får lov til at opleve; køkken-alrummet i stueetagen tæller et fuldt udstyret køkken med spiseplads og franske dobbeltdøre til fliseterrasse, hvor førstesalens stuemiljø dog hæver rumkvaliteten med kipførte bjælkelofter og betagende udsigt til natur og vand fra altan samt vindueskarnap. Sikke en stemning.

Ejendommen er opført i 1977, men det er tydeligt, at alle hjemmets 189 kvm siden er blevet indhyllet i en fusion mellem herskabelig indretning og nutidig minimalisme, hvilket sikrer jer et hjem i en klasse for sig. Det der også kendetegner hjemmet er, at der fra alle rum er direkte udgang til enten altan eller terrasse, så natur og lys inviteres indenfor, samt at der om sommeren er en sammenhængende forbindelse mellem inde og ude. Sol og luft er til at nyde, hvor end I sætter jer på matriklen, for der findes både terrasser til morgen, eftermiddag og aften. Ved carport og indkørsel placerer en træterrasse sig ideelt til at nyde morgensol, hvor der fra den fantastiske fliseterrasse i baghaven kan nydes sol i læ for vind fra eftermiddag til aften.

Adressens placering er ligesom huset en eksklusiv oplevelse, da I ligger i første række til én af Danmarks smukkeste og hvideste strande - Liseleje Strand. Udover at have udsigt til Liseleje Plantage og -Strand, så kan I også på kun 3 minutter nå ned til strandens friske omgivelser og tage en dukkert i bølgen blå. Stemningen er tyst og naturen smuk, og så er der ikke langt til nogle af dagens mange gøremål. Nede i Liseleje By ligger nemlig både supermarked, bager, restauranter, ishus og hyggelige nichebutikker.

Et hjem til den kvalitetsbevidste køber og en placering til livsnyderen, der ønsker naturen helt tæt på - book en fremvisning allerede i dag!

Ole Rasmussensvej 1B, 3360 Liseleje
Pris:
15.000.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
189
Grund:
809
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1977
Ejerudgift pr. md.
3.418 kr.

Kasper Thordahl

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist kasper@brikk.dk +45 26189695

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter