fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

STOR KLASSISK FAMILIE-VILLA I HJERTET AF SLAGELSE, 276 INDENDØRS M². SÆRDELES VELEGNET TIL DELVIS UDLEJNING, MED GOD TOTALØKONOMI

Del bolig

LYS, FLOT OG KLASSISK FAMILIEVILLA FRA 1948 CENTRALT I SLAGELSE

Centralt i Slagelse ligger denne klassiske villa på et lille sving, der skærmer mod vej og travle folk; her kan I glæde jer til et lyst og indbydende hjem, som det allerede bliver helt tydeligt for jer fra den luftige entré med en smuk trappe og et super flow gennem hjemmet.

I kommer til at råde over 174 kvadratmeter plus 102 ekstra i kælderen. Fra entré og gang har I udover adgang til førstesal og kælder også adgang til et køkken-alrum, der videre er i forbindelse med en stor stue. Bedre bliver det, at I får en udestue i forlængelse af stuen, og sidst byder dette plan på et gæstetoilet og et enkelt værelse. Endnu to værelser finder I ovenpå samt et badeværelse med gulvvarme, som alt sammen tilgås fra en indbydende repos med ovenlys. Huset står velholdt hele vejen rundt, og I har samtidig mulighed for at sætte jeres eget præg. Et nyt køkken kan sambinde jeres og husets DNA, og hele vejen rundt udviser huset allerede nu ganske gode takter med indretningsvenlige rum og værelser samt et super lysindfald, og bedre endnu bliver det, at det ene værelse byder på spansk altan samt originalt indbygget opbevaringsplads i samme værelse.

Kælderen giver jer super gode rum, ét med gulvvarme. Måske vil I indtænke noget som teenageafdeling, trænings- eller opbevaringsrum, og med vaskerum, endnu et badeværelse og et ekstra køkken oveni, med plads til en bordopvaskemaskine spiller hjemmet formidabelt til familien. Grundstørrelsen siger 773 kvadratmeter, og den kan I med fordel nyde fra den indbydende udestue, hvis vejret ikke er til udeliv. Er solen omvendt på fuld smæk, kan I glæde jer til en ugeneret have med høje hække omkring jer med god plads til at tulle rundt og nyde den sydvestvendte placering.

I bor i helt kort afstand til VestsjællandsCentret med både indkøbs- og shoppingmuligheder, og således befinder I jer også nær Slagelses gamle, hyggelige gader, der hurtigt kan tage jer rundt til Lystanlægget, skole, og sådan set alt, hvad I har brug for i en lettilgængelig hverdag. Turen til stationen tager 5 min på gåben og skal man mod København eller Odense med motorvejen skal man ligeledes bruge 5 min i bilen.

Her på Østerbro 30 får I altså en central og attraktiv placering med et indbydende hus, der ikke mangler andet, end at I drysser lidt tryllestøv og egen charme over det. Velkommen!
Østerbro 30, 4200 Slagelse
Pris:
2.498.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
174
Grund:
773
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1948
Ejerudgift pr. md.
2.761 kr.

Chris Christiansen

Salgs- og Vurderingsekspert chris@brikk.dk +45 30142541

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter