fbpx
Plantegning Zoom

84 M2 STUEBOLIG I FLOT VILLA MED FULD KÆLDER OG STOR SOLRIG TERRASSE

Del bolig

Velkommen indenfor på Odysseus Allé 24; her venter en lys bolig i stueetagen i en villa beliggende i et fredeligt kvarter, hvor alle fornødenheder findes inden for gåafstand. Området byder på et godt lokalmiljø samt kort afstand til Københavns livlige bykerne, mens strand og grønne områder hurtigt kan nås. 
 
Selve villaen er oprindeligt opført i 1954 og præsenterer sig med høje lofter og store vinduespartier, som giver et flot lysindfald i villalejlighedens opholdsrum. Stuk og velbevarede detaljer pryder dagligstuen, og fra den rummelige stue er der udgang til en stor sydvendt træterrasse på ca. 50 m2 med udsigt til særdeles mange lyse timer, da solens stråler når terrassen i både vestlig-, sydlig-, og østlig retning.Boligens planløsning byder på velindrettede kvadratmeter, hvor alle rum kan tilgås fra fordelingsentréen. Lejlighedens køkken fremtræder i moderne stil med lyskilder i loftet, integrerede hårde hvidevarer oghvide skabslåger. Den stilrene indretning er også at finde på boligens nydelige flisebadeværelse, som præsenterer sig med bruseniche, udluftningsvindue og et dekorativt badeværelsesmøbel med en rund håndvask. Hertil kommer to lyse og møblerbare værelser, som også har indgang fra stuen. 
 
Den fint beplantede have kræver ingen særlig vedligeholdelse og er omkranset af høje træer, så du og familien kan færdes helt uforstyrret. Her har du udsigt til en velholdt ejendom, som bærer præg af at den løbende er blevet vedligeholdt og passet godt på. Herudover er der adgang til en godt og særdeles anvendelig kælder med separat indgang. Hernede findes et nyere bryggers med vaskemaskine, større badeværelse, to gode disponible rum samt et fyrrum. Kælderen har nyere fliser på gulvet - men der er stadig plads til at sætte sit eget præg. Afslutningsvis har man brugsret til en stor garage. 
 
I nærheden finder du  indkøbsmuligheder, offentlig transport, dagtilbud og skoler i gåafstand, mens Frihedens Butikscenter samt flere caféer og restauranter er at finde på Hvidovrevej. Med syv minutter på cykel ankommer du til Hvidovre Strandpark foruden grønne områder ved Bjerget og Kystagerparken. Med S-tog fra Friheden St. kan Indre København nås med kun 13 minutters transporttid.
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Odysseus Alle 24, 2650 Hvidovre
Pris:
3.250.350 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
IdeelAnpartVilla
Boligareal:
84
Grund:
675
Værelser:
0
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1954
Ejerudgift pr. md.
4.833 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus