fbpx
Plantegning Zoom

v/RANDERS STATSSKOLE - INDBYDENDE HØJ STUE-LEJLIGHED MED CENTRAL BELIGGENHED I RANDERS

Del bolig

v/RANDERS STATSSKOLE - INDBYDENDE HØJ STUE-LEJLIGHED MED CENTRAL BELIGGENHED I RANDERS

Lad boligjagten tage dig med til denne spændende lejlighed, hvor du bliver præsenteret for en lys og indbydende lejlighed, der vil favne alle dine krav til din næste bolig.

Selve lejligheden tilbyder et samlet boligareal på 68 veldisponerede kvadratmeter, der fordeler sig over en entré, badeværelse, køkken, stue og soveværelse. Når du åbner hoveddøren, træder du indenfor i en entré med dørtelefon, fornuftig plads til tøj og sko samt rene linjer, der er gennemgående for resten af boligen. Lad dette positive førstehåndsindtryk fortsætte videre til det strømlinet køkken, hvor det mørke gulv står i flot kontrast til det hvide køkken med sorte greb. Her kan du se frem til alt i hårde hvidevarer, og særligt opvaskemaskinen vil forsøde den travle hverdag.

Det moderne badeværelse har en rigtig god størrelse med væghængt toilet, separat brus og gode opbevaringsmuligheder til diverse toiletartikler, mens det lyse soveværelse kan prale med rig plads til den store garderobe og helt brede seng. Slutteligt udspiller de sidste kvadratmeter sig på en hyggelig stue med mulighed for at etablere separat spise- og opholdsafsnit.

Denne gulstensejendom blev opført i 1967, og der er gode parkeringsmuligheder til ejendommen, da der er flere pladser inde i gården. For enden af parkeringspladsen er der anlagt et grønt område med et bord-/bænkesæt samt mulighed for at tørre tøjet udenfor på tørresnoren. Hertil kommer fine fælles faciliteter i kælder med pænt vaskeri og godt tørrerum, samt eget depotrum.

Denne lejlighed henvender sig til den studerende, pladskrævende enkeltperson eller det moderne par, der ønsker at bo godt og centralt. Beliggenheden er der nemlig ikke en finger at sætte på, da du finder et bageri, Netto og Fitness World, samt Randers Statsskole, Handelsskolen og Teknisk skole, alt inden for kort gåafstand. Desuden kan nævnes ca. 900 meter til Randers Station, mens der kører gode busforbindelser langs Hobrovej.

Du kan nyde naturen nær byen i Gethers Anlæg, det store parkområde ned mod Randers Stadion og Arena Randers, og skulle byens fornødenheder lokke, tager det ikke mere end et kvarter på gå-ben ind til Randers C.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Nyvej 13, ST. th., 8920 Randers NV
Pris:
738.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
68
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1967
Ejerudgift pr. md.
1.990 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist anders@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter