fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

NYDELIG ANDELSBOLIG I HYGGELIGT LOKALMILJØ

Del bolig

Velkommen til Nyparken 7 i Dalby, hvor denne fine andelsbolig befinder sig. Her er der tale om en moderne bolig på 70 kvadratmeter, der er oplagt til singlen, parret eller den lille børnefamilie, der gerne vil bo i gode rammer nær alle bekvemmeligheder.

Boligen udfolder sig på to etager, hvor stueetagen udgøres af et stort, åbent køkken og stue. Her tillader de store vinduespartier og den sydvendte terrassedør et herligt lysindfald og mulighed for godt med frisk luft. Køkkenet er opført med opbevaringselementer i en naturlig, mørkere tone, hvor I får alle hårde hvidevarer og fint med bordplads. Stuearealet byder ligeledes på god plads til et sofaområde, og spisebordet passer perfekt foran terrassedøren. Her giver de naturlige gulve og den mørkere vægfarve en behagelig stemning til rummet, og på førstesalen fortsætter de flotte rammer med to pæne værelser, hvor indretningsmulighederne er mange. Afslutningsvis byder badeværelset på opbevaringsmuligheder, vaskemaskine og bruseniche.

I haven finder I en dejlig fliseterrasse, hvor der er gode muligheder for at nyde morgenkaffen i ro og mag eller samle jeres nærmeste til hyggelige arrangementer, og den grønne have giver gode muligheder, for lige det, I ønsker. Afslutningsvis er der parkeringsplads foran ejendommen.

Beliggenheden i Dalby placerer jer tæt på alle bekvemmeligheder såsom skole, børnehave og indkøbsmuligheder. Dalby Forsamlingshus ligger lige over vejen, hvor der jævnligt inviteres til hyggelige arrangementer som fællesspisning, og I kan også bruge huset til jeres næste store fest. Fra Dalby er der kort til Haslev, hvor der er flere dagtilbud, detailhandel, cafeer og spisesteder, og i Haslev går der tog mod Næstved, Nykøbing Falster og Køge, så I nemt kan komme rundt omkring i landskabet, og tager I til Køge, er der, foruden alle Køges tilbud, også S-tog direkte til København H.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Nyparken 7, 4690 Haslev
Pris:
992.685 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
70
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1989
Købspris
992.685 kr.
Boligydelse pr. md.
3.323 kr.

Christian Skovlund

Salgsspecialist christian@brikk.dk +45 30140498

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter