fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELHOLDT ANDELSLEJLIGHED MED ALTAN – TÆT PÅ ALT

Del bolig

På en central adresse i Nykøbing Falster kan I nu overtage nøglerne til en smuk og velholdt bolig, der ligger i en sund andelsforening med god økonomi. Lejligheden er på 86 m2, og der er højt til loftet i de lyse og behagelige rum. 

I kan snildt indrette jer efter lyst og behov i stuen, der sagtens rummer både sofahjørnet og en hyggelig spiseafdeling, hvor I kan have gæster. Udover et soveværelse er boligen også udstyret med et kontor, børne- eller gæsteværelse, der selvfølgelig tilgås fra entreen, som binder hele lejligheden sammen. Badeværelset har en god størrelse; det er opført med en separat bruseniche, og I finder masser af opbevaringsmuligheder i møblementet. Slutteligt indeholder boligen et godt og funktionelt køkken i en tidløs stil, så I kan forberede dagens måltider i pæne omgivelser.

Der er tale om en høj stuelejlighed, som er placeret i en ejendom fra 1948, hvor de flotte fællesarealer er anlagt med have og bænke. På den måde kan I nyde en stille stund i solen, når årstiden er til det, ligesom der er etableret en mindre sandkasse til de små. Endvidere har I mulighed for at parkere bilen ved ejendommen. Altanen er selvfølgelig også en mulighed, når det kommer til ophold i det fri – den møbleres nemt med et par siddepladser og måske lidt altankasser, så der opstår et rart udemiljø.

Med denne centrale placering vil I være i gåafstand til alle hverdagens fornødenheder – eksempelvis er der blot 250 meter til de nærmeste supermarkeder, mens også skole og børnehave er inden for rækkevidde. Det tager kun ti minutter at gå ned til Torvet, hvor I finder et væld af spisesteder, og byens forretningsgade bugner af specialbutikker, så I vitterligt har alt det nødvendige tæt på hjemmet. Dertil har Nykøbing Falster en smuk beliggenhed ved Guldborg Sund, og det vil være oplagt at gå en tur ned på havnen, når der skal ske lidt mere.

Kontakt os gerne for en fremvisning – vi glæder os til at se jer!


Nybrogade 15, ST. tv., 4800 Nykøbing F
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
86
Grund:
3724
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1948
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus