fbpx
Plantegning Zoom

VELPLACERET VILLA MED UDSIGT OVER DEN SMUKKE NATUR

Del bolig

Ro, naturidyl, fuglekvidder og udsigt over rullende marker – det er bare et lille udsnit af de mange kvaliteter og egenskaber, der venter jer her på Nørregårdvej 2A. Vi skal nu have et nærmere kig på en hyggelig villa, der samlet set råder over 164 kvadratmeter, og som matcher førstegangskøbere såvel som jer, der blot ønsker en hyggelig tilværelse.

Ejendommen er opført i 1952, og den ligger på en 1.359 kvadratmeter stor grund, der breder sig ud i 1. parket til den omkringliggende natur. Den grønne beplantning kræver minimal pasning og pleje, og der er masser af plads til leg og aktiviteter for både store og små familiemedlemmer – det vil tilmed være oplagt at bygge et stort terrasseområde, hvor I kan indrette jer med havemøbler, blomsterkrukker og havegrill.

Når I træder indenfor i boligen, møder I et hyggeligt og veldisponeret hjem, hvor naturen og lyset inviteres indenfor takket være de mange vinduespartier. Planløsningen byder først og fremmest på en entré, og herfra er der videre afsæt til det funktionelle spisekøkken, mens to stuer en suite breder sig ud ved siden af med gode indretningsmuligheder; der er endda brændeovn i den ene af stuerne, hvilket må siges at være guld værd i de kolde og mørke måneder. Stueetagen byder også på et møblerbart værelse og badeværelse, mens førstesalen byder på et anvendeligt repos samt endnu et værelse. Huset afrundes med den mulighedsrige kælderetage, som tilmed har egen indgang.

Det hele afrundes med en dejlig beliggenhed, hvor naturen er i højsædet. I kommer til at bo privat og uforstyrret, mens de omkringliggende landsbyer huser alle hverdagens fornødenheder. Prikken over i’et er uden tvivl det faktum, at der er mindre end 10 minutters kørsel til Skive.


Nørregårdvej 2A, 7860 Spøttrup
Pris:
395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
124
Grund:
1359
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1952
Ejerudgift pr. md.
1.483 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter