fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

RENOVERET VILLA PÅ GOD BELIGGENHED I ASSENTOFT

Del bolig

Renoveret villa på god beliggenhed i Assentoft.

Nu har du chancen for en skøn, renoveret villa på attraktiv beliggenhed i Assentoft, hvor du har skov med råvildt for enden af vejen. Der er ikke mange huse i Assentoft af denne størrelse, og slet ikke i denne stand. Faktisk er hele planløsningen blevet ændret indenfor de seneste 12 år og fremstår nu uden spildplads. Velkommen indenfor på Nattergalevej 2.

Villaen fremstår i dag i rigtig fin, lys og indbydende stand. I stueetagen på 90 kvm. er en god entré med opbevaringsplads og nedgang til kælder. Her er ydermere lavet et lækkert, nyt badeværelse med en stor, muret bruseniche med muret bænk og gulvvarme, her er et skønt, lyst køkken-alrum med udgang til ny hævet træterrasse og haven. I åben forbindelse til køkkenet er en dejlig stue med udsigt mod fjorddalen, og hvor der netop er blevet monteret en ny luft/luft-varmepumpe som supplement til opvarmningen. Her er et godt, stort soveværelse med et mindre walk-in closet. Alle indvendige døre er nye.

Kælderen er også renoveret, og her finder man 40 bonus-kvm. Der er lavet et funktionelt, stort bryggers med nyt vask/skabs-arr. med ergonomisk forhøjet placering af vaskemaskine/tørretumbler, her er god opbevaringsplads, og her er lavet et stort, godt opvarmet disponibelt rum, som snildt kan bruges til kontor eller overnattende gæster. Det er muligt evt. at etablere et værelse mere i kælderen. Her er desuden et nyere gasfyr.

De syd-vestvendte vinduer er udskiftet i 2018 på begge etager, de resterende vinduer er fra 2003, de er nymalede af prof. maler og i god stand. Alle indvendige vægge er vandskurede.

Villaens facade blev i 2018 sandblæst og pudset op på ny med armeringsnet, og tillige er de 2 facade døre nye fra 2021. Øverst er et godt tag i bølgeeternit, der er ca.15 år gl.

Den store, brede indkørsel blev nyanlagt i 2020, og her parkeres snildt 3 biler.

Til huset hører en dejlig og nem have med god plads, et redskabsskur fra 2020 samt endnu en terrasse med fliser, hvor sommersolen kan nydes til langt ud på aftenen.

Denne fine indflytningsklare villa på i alt 130 etagemeter passer særdeles godt til førstegangskøberen, parret, singlen, den enlige med barn eller måske det ældre par, som vil have noget overskueligt med alle faciliteter.

I Assentoft findes det meste; slagter, Netto, SuperBrugsen, bank, pizzeria, café, frisører, apotek, lægehuse, tandlæge, børnepasning, skole, sportshal m/fitness og tillige et større skovområde med fantastisk kuperet terræn og gode vandrestier, MTB-ruter m.m.

På 5 min. i bil når du E45, og på 10 min. er du inde i Randers C., og på 5 min. i bil er du ved fjorden.

Her er gode busforbindelser både til Randers, Paderup og Djursland.Nattergalevej 2, 8960 Randers SØ
Pris:
1.525.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
90
Grund:
883
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1954
Ejerudgift pr. md.
1.771 kr.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE ramm@brikk.dk +45 40874657

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter