fbpx
Plantegning Zoom

RØDSTENSVILLA UD TIL SMUKKE MARKLANDSKABER - 5 min til motorvejs afkørsel og 10 min fra Præstø

Del bolig

Skal dit næste boligkapitel byde på en pragtfuld murermestervilla med plads til hele familien ved naturrige Præstø? Så kan denne meget vel sætte punktum for boligjagten. Ejendommen henvender sig særligt til familien eller parret, som drømmer om en komfortabel hverdag i fredelige rammer med alle bekvemmeligheder tæt på. Og med en grundstørrelse på 1.381 kvm har I rige udfoldelsesmuligheder både inde og ude.

Denne gedigene villa er opført i 1955 og byder på mange klassiske kvaliteter. Prikken over i’et er uden tvivl den herlige have, som er omkranset af høje træer, og som byder på en solrig fliseterrasse, et bålsted og et brændeskur. Bilen parkeres i en rummelig garage for enden af en flisebelagt indkørsel, ligesom gæsteparkeringen er belagt med perlesten. Dertil kommer et stort værksted med plads til gør-det-selv-projekter og kreative tilbøjeligheder.

Inden døre folder boligen sig ud på 123 velindrettede kvadratmeter, mens kælderen gemmer på fire disponible rum med gode anvendelsesmuligheder og et funktionelt bryggers med vaskesøjle og brus. I husets stueplan bydes du indenfor i en præsentabel entré med adgang til to lyse stuer en suite, et møblerbart værelse og og et pænt gæstetoilet foruden et velindrettet køkken med hårde hvidevarer, god skabsplads og udsigt til haven. De to indretningsvenlige stuer har høje lofter, velholdte plankegulve, dekorative paneler og udgang til en sydvendt fliseterrasse, mens en brændeovn luner i spisestuen. En klassisk vinkeltrappe leder til førstesalens repos, hvor du finder to lyse værelser og et pænt flisebadeværelse med udluftningsvinduer.

Områdets bakkede landskaber og grønne marker lægger an til talrige cykelture og familieudflugter, mens der nær ejendommen findes flere søer og åer. Med denne adresse vil du befinde dig lidt uden for landsbyen Bårse, hvor Dagli'Brugsen og bageri såvel som indskoling kan nås på en helt kort cykeltur. Og trænger familien til cafébesøg, shopping og kulturoplevelser, har både Næstved og Vordingborg meget at byde på, ligesom der i Præstø blot fire kilometer herfra venter jer stemningsfulde stræder, et charmerende havnemiljø, badestrande ved fjorden og et særdeles hyggeligt lokalmiljø.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Næstvedvej 35, 4720 Præstø
Pris:
1.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
123
Grund:
1381
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1955
Ejerudgift pr. md.
1.984 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter