fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Moseblokker 5 byder på overordentligt gode takter. Et lækkert hjem med hældende loft og tilhørende store vinduespartier, en prima planløsning og gennemført kvalitet fra ende til anden. Alt sammen i et lille, lukket vænge i Haslund.

Del bolig

Moseblokker 5 byder på overordentligt gode takter. Et lækkert hjem med skrående lofter og tilhørende store syd-vestvendte vinduespartier, en prima planløsning absolut uden spildplads og gennemført kvalitet fra ende til anden. Hele herligheden beliggende i et hyggeligt nyere villakvarter med store grønne fællesarealer og vid landskabsudsigt, i bund af lukket vænge i forstaden Haslund.

Vi begynder med en lille intro af hjemmets 157 kvm. Allerede fra entréen bliver det tydeligt, at de flyder ganske behageligt sammen, for her får I køkken-alrum og stue i ét på ialt 55 m2. Videre byder boligen på et praktisk bryggers, en sepr. værelsesafdeling med to værelser på hhv. 13 og 14 m2 og et tilhørende badeværelse i den ene ende af villaen, og i den anden ende gemmer sig yderligere et soveværelse på 15 m2 og et stort gennemført badeværelse, samt et åbent kontor som også kan tages i brug som et ekstra værelse, walk-in, eller skulle I mangle plads eller ønske ro til et tredje barn eller til arbejdet.

Hele herligheden står skarpt og indbydende, og det bliver klart i køkkenet, hvor hvide flader, Corion bordplader og stor køkkendisk gemmer på optimal opbevaringsplads. Det store opholdsrum fungerer tiptop med en prangende loftshøjde, hvor store vinduespartier - naturligvis med aut. solgardiner - så godt som fra top til sokkel fylder hjemmet med lys. Og samtidig kommer jeres have tættere på - noget, som understreges af terrassedøre fra både køkken og stue. Det hele syd-vestvendt og veltænkt fra ende til anden. Værelserne er i gode størrelser, og med to badeværelser lover huset en praktisk hverdag, der tilbyder alle de ønskværdige løsninger, den moderne familie kunne tænke sig.

Arkitektvillaen er opført i 2013, og huset tilsmiler jer derfor også med aktuelle, velfungerende løsninger. Det lader jer stå tilbage med et flot hus, der byder på en indbygget overdækket terrasse med den allerbedste sol. Herfra er I pakket ugeneret ind i hegn og høje hække med terrasse hele vejen rundt om huset, hvor en god græsplæne danner næste ring om huset. En stor fuldisoleret garage med gulvvarme på 78 m2 giver god plads til det hele, så også dig med hænderne rigtigt skruet på får plads til de små weekendprojekter. Foruden garagen er der også 35 m3 carport/overdækket indgangsparti til villaen. Og kan det ikke gøre det, giver indkørslen videre god plads til selskabernes gæster og kridttegning for de små.

Fra kridttegning til boldspil - små som store arvinger kan roligt bevæge sig rundt fra den rolige beliggenhed. I befinder jer nemlig på en lille stikvej, der leder ud på en vej direkte ud til marker og tilhørende stor himmel. Således begynder gåturen med hunden godt helt fra start, og skal I ud og heppe på børnene, ja, så ligger hal, tennis- og fodboldbaner (Ulvehøj-idrætsanlæg) en kort rask gåtur herfra.

Et godt vejnet tager jer nemt ind mod Randers C, E45 og Randers Storcenter med flere indkøbsmuligheder og stort Bilka. Der kører naturligvis bybus igennem forstaden, ligesom der er skolebus for de mindste, nemt til handels- og alm. gymnasium, kort sagt et sandt eldorado for børnefamilien, hvor der stadig er bevaret lidt af det gamle landsbymiljø m/kirke og forsamlingshus!

Moseblokker 5, 8940 Randers SV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
157
Grund:
866
Værelser:
4
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
2013
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE ramm@brikk.dk +45 40874657

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus