fbpx
Plantegning Zoom

INDBYDENDE LEJLIGHED MED STOR UDSIGTSALTAN TÆT PÅ CENTRUM AF RANDERS

Del bolig

I præsenteres hermed for en indbydende lejlighed syd for centrum af Randers. Her får I 81 veldisponerede kvadratmeter, en dejlig, vestvendt altan samt et skønt, grønt udeområde, som henvender sig til både parret og den enlige.

Fra hoveddøren bydes I velkommen af en rummelig fordelingsentré, der forbinder køkken, værelse, badeværelse og stuen med hinanden. I vil allerede fra første øjekast kunne bemærke hjemmets meget indbydende og åbne stemning, hvilket i særdeleshed må tilskrives de brede syd- og vestvendte vinduespartier, som tillader, at solens stråler kan strømme nemt ind på de mange fine overflader og materialer; her kan blandt andet de lækre parketgulve, det velholdte køkken og det strømlinede badeværelse nævnes. Stuen vil med sin aflange udformning fungere som hjemmets samlingspunkt, og det inviterer samtidig til at I kan indrette med et spisebord i den ene ende, hvortil den anden ende kan anvendes som en hyggekrog med sofa og fjernsyn.

Det er ligeledes her, I finder udgangen til den skønne, vestvendte udsigtsaltan, hvorfra I særligt om sommeren kan nyde aftenssolens stråler, og det flotte kik ind over Randers By og Vorup Enge.

Jeres kommende hjem er beliggende i en modernistisk ejendom fra 1973 med en tidstypisk, grå facade, som prydes af kvadratiske vinduer samt kig til altanerne på hver etage. Som beboere får I adgang til et rummeligt udeområde, som byder på grønt græs samt mulighed for både bil- og cykelparkering. I kommer til at bosætte jer i Vorup i Randers, hvor alle fornødenheder såsom indkøb og spisesteder findes inden for gåafstand til lejligheden. I skal desuden ikke bevæge jer langt for at komme til det nærmeste busstoppested, hvis forbindelser kan tage jer til centrum af byen på under fem minutter.

Her kan I finde alt jeres hjerter begærer med både shopping- og kulturmuligheder, samtidig med at både naturcenteret, regnskoven og de mange parker inviterer til ro og fordybelse.

Vi glæder os til at møde dig til en fremvisning.


Mølletoften 8, 2. th., 8940 Randers SV
Pris:
798.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
81
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
2.653 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist anders@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter