fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Rummelig og lysfyldt lejlighed, der egner sig til en bred målgruppe – det gælder alle lige fra enlige og par til små familier. Boligen fordeler sig nemlig ovre 105 kvadratmeter, og den ledsages selvfølgelig af en attraktiv beliggenhed.

Del bolig

Velkommen til Mølleskrænten 22, og velkommen indenfor i en rummelig og lysfyldt lejlighed, der egner sig til en bred målgruppe – det gælder alle lige fra enlige og par til små familier. Boligen fordeler sig nemlig ovre 105 kvadratmeter, og den ledsages selvfølgelig af en attraktiv beliggenhed.

På adressen møder I først og fremmest en ejendom fra 2006, og det nyere byggeår afspejler sig både i indendørs og udendørs. Beboerne får brugsret til parkeringsplads såvel som grønne fællesarealer, og her er plads til aktiviteter og afslapning, ligesom naboer hurtigt forvandles til venner.

Lejligheden ligger på 1. sal, hvilket også er den øverste beliggenhed i ejendommen – jeres nye hverdag starter altså helt uden larmende overboer, og den ‘høje’ placering sikrer samtidig et skønt lysindfald samt en fin udsigt. Boligen er indrettet med lyse, tidløse materialer, og de 105 kvadratmeter fordeler sig over en god planløsning. Foruden de tre regulære værelser får I nemlig også et flot og rummeligt badeværelse såvel som et hyggeligt opholdsrum. Og sidstnævnte udgør uden tvivl hjemmets hjerte – her samles spisestuen, stuen og køkkenet i ét med direkte udgang til den sydvestvendte altan.

Mølleskrænten fungerer som et lille, lukket vænge med grønne områder til alle sider. I dag skal vi til Borup, der er mere end bare afløbsrens, terpentin og eddikesyre - det er en by i udvikling. Som en del af Køge Kommune, bare 20 minutter fra den midtsjællandske havneby, folder Borup sig ud i al sin herlighed. Rolige villakvarterer og alt det, der er behov for, for at lade børnefamiliens hverdag køre på skinner, gør byen til et særligt attraktivt søgemål for boligdrømmere. Netop Mølleskrænten ligger tæt ved det hele. Her er både Netto og Fakta 600 meter fra adressen sammen med byens kulturhus og Borup Skole. I samme afstand ligger Kimmerslev Sø, hvor idyllen og roligheden kan dyrkes, ligesom der ikke er langt til vidtstrakte marker og små landsbyer.


Mølleskrænten 22, 4140 Borup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
105
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2006
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Finn Jensen

Ledende Salgs- og Vurdingsspecialist fj@brikk.dk +45 28692223

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus