fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR VILLA PÅ 140 ETAGEMETER

Del bolig

Det er en lys og indbydende boligoplevelse, der venter jer på Mjølnersvej 31, hvor den klassiske 60’er-villa byder jer indenfor til 140 etagemeter fordelt over et skønt stueplan og en yderst anvendelig kælderetage. Denne boligpakke vil tiltrække såvel parret som den lille familie, der drømmer om hus og have i rolige omgivelser. Jeres nye hjem ligger trygt og godt i rammerne af en lukket villavej, og samtidig bor I helt centralt i Randers, så I har kort vej til alt, hvad hverdagen kræver - og mere til. Har I små børn, vil I hver dag værdsætte, at nærmeste daginstitution placerer sig 400 meter fra hoveddøren, og der er ikke meget længere til supermarkedet, når der skal handles. Det kombineres med den bynære beliggenhed, som betyder, at I har få minutter på cykel ind til centrum, så I skal ikke give afkald på cafébesøg og shopping, selvom I er flyttet i hus. Hjemme i nr. 31 bydes I velkommen af den lyse murstensvilla med byggeåret 1960, og den har selskab af et stort udhus, hvor I eksempelvis kan give plads til værkstedet og gør-det-selv-projekterne. Udefra er der direkte adgang til kælderen, og hernede møder I første eksempel på et hus, der er løbende vedligeholdt; etagen er pæn og lys, og den råder blandt andet over et rummeligt badeværelse med badekar samt et stort disponibelt rum med klinkegulv. Samtlige rum er indrettet med vinduer, så dagslyset finder vej indenfor, og det skaber en god atmosfære, som gør kælderen til en naturlig forlængelse af boligen ovenpå. Stueplanet supplerer med to værelser samt et nydeligt badeværelse, og de resterende kvadratmeter er dedikeret til hjemmets naturlige opholdsrum, hvor der er køkken og stue i åben forbindelse. Køkkenet er smagfuldt indrettet i lyse nuancer, og her kan I stå med middagsforberedelserne, mens I underholder gæsterne, der slår sig ned omkring spisebordet. På de lune sommerdage kan I også rykke middagen udenfor i aftensolen på den vestvendte terrasse, eller I kan indtage den grønne baghave. Kan I se det for jer? Det er den dejlige tilværelse, der venter jer hjemme på Mjølnersvej 31.
Mjølnersvej 31, 8920 Randers NV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
70
Grund:
788
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1960
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus