fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

CHARMERENDE VILLA I HYGGELIGE HJERTING

Del bolig

      Vi kan i dag byde børnefamilien samt naturinteresserede velkommen til denne velholdte villa, der foruden den hjemlige sjæl giver mulighed for at dyrke et mindre liberalt erhverv. Villaens hvide facader og blå træ-alu vinduespartier inviterer jer med om i den store have, der er uhøjtideligt indrettet med højbede samt en grøn plæne, hvor børnene kan spille fodbold. Derudover kan I selv finde jer til rette på den sydvendte terrasse, der endda er placeret helt i læ for vinden takket været læhegnet og huset. Sommeren kan således nydes også med venner og familie i uforstyrrede omgivelser. Der er en helt særlig stemning præget af ro og særlig fuglesang. Indendørs kan I glæde jer over to etagemeter, hvor især stueplan ubesværet kan rumme eget liberalt erhverv i det funktionelle værksted med indgang fra bryggerset. Ellers kan pladsen udnyttes helt efter jeres behov og ønsker med eksempelvis et stort hobbyrum, spillerum mm. I det rummelige bryggers får I et praktisk flisegulv, integreret vaskeplads samt god opbevaringsplads til overtøjet. Det fine køkken er holdt i lyse nuancer og er indrettet med en mindre spiseplads. Ved at fortsætte ind i stuen vil I blive mødt af et enormt lysindfald fra både vest og øst. Her kan hele familien kan samles foran pejsen eller blot nyde udsigten til den skønne naturprægede have. Desuden er der masser af plads til middagsselskaber ved spisebordet, og på de lune sommeraftener kan I træde ud på terrassen og nyde den friske luft. Endvidere får I i stueplan to indretnings venlige værelser, et badeværelse samt en entré, hvor den flotte trappe leder op til førstesalen. På førstesalen findes der en repos, to store værelser, et køkken og et badeværelse, der fremstår velholdt og tidløst med sine hvide elementer. I kommer til at bosætte jer fredeligt midt i Hjerting, som del af et skønt naturområde syd for Kongeåen. I Hjerting er der forsamlingshus og boldbane og legeplads samt et rigt Lintrup-Hjerting foreningsliv (Lintrup-Hjerting.dk) og lige udenfor døren findes og lige udenfor døren findes Camino Frøs Herred vandrerute. Indkøb foretages blot 3 km væk i Rødding i ABC og på 15 minutters kørsel til den lokale SuperBrugsen eller Netto i Brørup eller Jels. Ydermere ligger Rødding Skole blot 3 km væk og der er skolebus transport fra Hjerting. Bestil en fremvisning med det samme.
Mejerivej 8, 6630 Rødding
Pris:
875.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
178
Grund:
941
Værelser:
7
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1908
Ejerudgift pr. md.
1.581 kr.
Brikk agent logo

Brikk Ejendomsmægler

Ejendomsmægler info@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter