fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

I den hyggelige Randers bymidte udbyder vi nu en charmerende lejlighed, der med sine skrå vægge og synlige bjælker i loftet skaber en helt særlig atmosfære, som nu kan blive din hverdag. Beliggenheden er særdeles attraktiv med nærhed til butikker, spisesteder og kulturliv, så boligen især henvender sig til bymennesket, der ønsker at bo der, hvor det sker.

Der er opført et dejligt køkken, hvor tidløse elementer med lysegrå fronter giver en flot kontrast til den mørke bordplade, og da rummet har en god størrelse kan du etablere en spiseplads. Badeværelset er ligeledes rummeligt med en separat bruseniche, og du tilgår det fra entreen, der binder alle boligens afdelinger sammen. Franske døre åbner ind til stuen, der med sine synlige loftsbjælker fremtræder særdeles charmerende, og der vil være masser af plads til både sofahjørnet og sengen på det fine parketgulv. Stuen kan deles i to rum, hvis du ønsker det, og dertil er det muligt at holde et lille dyr, f.eks. en kat eller en lille hund. Forældrekøb er tilladt.

Lejligheden ligger på første sal i en ejendom fra 1877, der giver et flot førstehåndsindtryk med en smuk facade, hvor detaljerne er helt unikke. I kælderen finder du et vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, og ellers er det blot at nyde ejendommens gode placering – her er du tæt på det meste i byen.

Randers er en spændende by, hvor kulturen prioriteres, og du vil hverken bo langt fra biografen eller kulturinstitutioner som Turbinen og Randers Teater. De daglige indkøb kan du foretage inden for 50 meter, så alt det fornødende vitterligt er i gåafstand fra boligen, og dertil kan du hoppe på bussen inden for få minutters gang. På den måde er det nemt at komme omkring i byen, der med sin smukke beliggenhed ved Gudenåens udmunding også byder på storslået natur i blandt andet Skovparken. Randers Regnskov er også et besøg værd, og du kan gå på opdagelse i butikker, caféer og spisesteder, mens det blot tager syv minutter at køre på motorvejen, når andre dele af landet kalder.

En spændende lejlighed med en attraktiv beliggenhed, som vi glæder os til at introducere dig til – kontakt os gerne for en fremvisning.


Markedsgade 9B, 1., 8900 Randers C
Pris:
588.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
52
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1877/1982
Ejerudgift pr. md.
1.047 kr.
Ejendomsmægler MDE Brikk sebastian Frost-Larsen

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE sfl@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus