fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! Der er kun 15 kilometer mellem Aarhus C og den lille by, Lading, hvor I lige nu kan overtage en skøn, istandsat villa, der altså ligger med pendlervenlig afstand til jobbet i storbyen.

Del bolig

Der er kun 15 kilometer mellem Aarhus C og den lille by, Lading, hvor I lige nu kan overtage en skøn, istandsat villa, der altså ligger med pendlervenlig afstand til jobbet i storbyen. Den korte vej til Aarhus kombineres med en tilværelse i naturskønne omgivelser, for Lading er omgivet af åbne marker, skov og Lading Sø, som lægger op til mange lange gåture. Samtidig står byen klar med alt fra egen daginstitution til en aktiv borgerforening, ligesom der er skoler i både Hammel og Sabro. Sidstnævnte står også til rådighed med flere gode indkøbsmuligheder, der ligger under fem minutter i bil fra jeres nye adresse: Mandhusvej 2A.

I bliver de lykkelige ejere af en charmerende villa, der kan dateres tilbage til år 1930, og ejendommen bærer præg af diverse forbedringer, så I får et hjem i en pæn og velholdt stand. Med i købet hører også en carport, en garage, et stort udhus og en fin have i overskuelig størrelse. Der er flisebelægning flere steder omkring huset, hvor I kan indrette jer med dejlige solterrasser, ligesom I kan pryde haven med højbede, bærbuske eller hvad end, I ønsker jer.

Bag villaens hvidpudsede ydermure venter jer en lys og indbydende boligoplevelse, der fordeler sig over to etager. I får 150 kvadratmeter med en god planløsning, der giver jer en separat værelsesafdeling på førstesalen, mens stueetagen er dedikeret til hjemmets naturlige opholdsrum. Førstesalen råder over tre værelser, så der kan fint blive plads til eksempelvis den unge børnefamilie. Nedenunder finder I bl.a. et bryggers, et pænt køkken og et stort badeværelse, der bærer tydeligt præg af en moderne opdatering; rummet prydes af rene linjer, og her er indrettet med både en bruseniche og et flot badekar. Til slut vil køkkenets franske døre åbne op til en dejlig stue, hvor brændeovnen bidrager til hjemmets varme atmosfære. Det bliver nemt at finde sig til rette her i det skønne hus på Mandhusvej 2A.


Mandhusvej 2A, 8471 Sabro
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
150
Grund:
623
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1930
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus