fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! I vil bo i Ulstrup, en mindre by med friskole, sportsfaciliteter og mulighed for indkøb, der har en flot placering på Røsnæs med nærhed til vandet.

Del bolig

Nu kan I blive de heldige indehavere af et flot træhus fra 2006, der har en god udsigt over Kalundborg Fjord – især fra den sydvendte terrasse. Boligens planløsning er moderne og funktionel; den byder blandt andet på en særskilt forældreafdeling og et lækkert køkken i et åbent miljø med stue og alrum.

Overalt i huset bliver I mødt af en lys og let atmosfære, og det gælder i særdeleshed også stuemiljøet, der på behagelig vis danner rammen for familiens samvær. Lysindfaldet er helt fænomenalt med store, sydvendte vinduespartier, og der er fri passage til alrum og køkken, som er holdt i en flot, tidløs stil med loft til kip – her finder I masser af opbevaring til madvarer og køkkentøj. Forældreafdelingen består af et værelse med tilhørende walk-in closet og eget badeværelse, ligesom der er direkte udgang til haven. Derudover har boligen et børneafsnit med tre værelser og eget badeværelse. Desuden har det ene værelse adgang til sit eget walk-in closet. Slutteligt indeholder boligen et bryggers med skabsplads og vaskemaskine.

På havens terrasser får I rig mulighed for at slappe af i sommermånederne, og de kan snildt indrettes med solsenge, havemøbler og grill, så familie og venner kan inviteres forbi til hyggelige sammenkomster. Bilen parkeres i den flisebelagte indkørsel, og haven er anlagt, så den vil være nem at holde. I finder også et skur på grunden, så havemøblerne kan opbevares på behørig vis, når de ikke er i brug.

I vil bo i Ulstrup, en mindre by med friskole, sportsfaciliteter, bla kan nævnes at der er 190 meter til tennisbane og ca. 3,5 km til Kalundborg golfbane, ligeledes er der kort afstand til indkøb, og ikke mindst en flot placering tæt på vandet. Det vil derfor være ligetil at opsøge den helt unikke og smukke natur som findes på Røsnæs når I ønsker det, ligesom I har gode muligheder for at bade i sommermånederne. Der er omtrent 10 minutters kørsel til Kalundborg, hvor I kan gå på opdagelse i flere specialbutikker og kulturtilbud, så der er heller ikke langt til en større by.

Et flot og moderne træhus, som vi glæder os til at introducere jer til – kontakt os gerne for en fremvisning.

• Gulvvarme

• Loft til kip

• Centralstøvsuger

• Lademulighed for to elbiler

190 meter til Friskolen på Røsnæs

Se video med den overvældende smukke lokale natur på Røsnæs : https://www.youtube.com/watch?v=FtDwoCnDMyc



Lysmosevej 3, 4400 Kalundborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
159
Grund:
985
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2006
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Finn Jensen

Ledende Salgs- og Vurdingsspecialist fj@brikk.dk +45 28692223

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus