fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CENTRALT BELIGGENDE OG VELINDRETTET LEGLIGHED MED STOR SYDVENDT ALTAN

Del bolig

Velkommen til denne rummelige lejligheden tæt på det bedste af Frederiksberg i god ejerforening!

Vi træder indenfor på 1.sal og bliver mødt af en sikkerhedsdør i den store entré, der med sin behagelige størrelse giver luft og plads til bevæge sig ind i de forskellige rum. Stuen står strålende frem fra glasdørene ud til altanen og oplyser alle hjørner og muligheder! Her er rigelig med plads til et hyggeligt sofaområde, samt spiseområde. Den halve væg mellem stue og køkken skaber en skøn dynamisk samhørighed, der klæder begge rum. Køkkenet fremstår smukt og elegant i kontrasten mellem de mørke overflader og de hvide skabslåger og vidner om masser af plads til madlavning. Gennem entréen møder vi lejlighedens to værelser, der begge er af fin størrelse, hvor det ene byder på egen udgang til den sydvendte altan og den anden på dejlig skabsplads. Både fra værelset og stuen kan denne lækre altan tilgås og har også masser af plads at give af. Både til loungeområde, køkkenhave - der er fjernbetjent motor markise og halvdelen af altanen er inddækket som udestue som giver et stort tillæg til stuen og kan benyttes det meste af året. Derudover har lejligheden et skønt badeværelse af god størrelse.

Ejendommen er fra 1979 og har et lille fint gårdmiljø, som I kan vælge at betragte fra altanen eller anvende som det passer jer. Foran ejendommen tilbydes også parkering, hvor de frie pladser er lidt nemmere at spotte her end andre steder på Frederiksberg. Tilmed er der p-pladser i ejendommens egen P-kælder, uden ekstra leje betaling.

I dette hyggelige aflukkede område tæt på alt hvad Frederiksberg tilbyder får I privatlivet kombineret med spændende byliv! Det unikke ved Frederiksberg er at det tilbyder fantastiske parker, et spændende lokalt byliv midt inde i byen. Med ca. 900 m til Frederiksberg Have, 1,7 km til Zoologisk Have og 2,3 km til Søndermarken har I masser af naturoplevelser ventende i området! Udover parkerne findes et livligt bymiljø med et hav af caféer, restauranter, barer og butikker - og selvfølgelig også indkøbsmuligheder og få minutter til metroen. Så hvis I leder efter et smukt roligt område midt i byen, så er Frederiksbergs lige noget for jer!

Lyøvej 14, 1. mf., 2000 Frederiksberg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
90
Værelser:
3
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1979
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus