fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Del bolig

SMUKT RÆKKEHUS I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Hjertelig velkommen til dette flotte rækkehus, der med den dejligste beliggenhed lige ved Ravnsholt Skov og blot 9 minutters cykeltur til stationen byder på et charmerende ydre og et strålende indre!

Vi træder indenfor i den lækre stue i forlængelse af køkkenalrummet, som med den glidende overgang tildeler rummet en luftig og let atmosfære. Det stilrene køkken står smagfuldt i kontrast til de lyse gulve og vægge, samt de elegante synlige bjælker der er gennemgående i hele huset. Lyset fra de fine vinduer og fra terrassedøren strømmer igennem stuen og køkken og oplyser alle hjørner og kroge der står klar til at I sætter jeres præg! Med terrassedøren i perfekt forbindelse til køkkenet og stuen kan I nemt tage middagen med ud i sommeraftenen - her er nemlig solrigt hele dagen. Oven på finder vi to lyse værelser begge udsmykket med ovenlysvinduer og skråvægge, der skaber en intim og let atmosfære intet værelse burde være foruden. Derudover byder rækkehuset på et fint badeværelse med separat bruseniche.

Ejendommen er oprindeligt fra år 1900, hvilket kan ses på den vidunderligt charmerende facade med den gule murstensbeklædning og de omkransende blomster. Tilhørende ejendommen er udover den sydvendte terrasse, en parkeringsplads, samt et hyggeligt fællesområde med plads til at kunne holde fine arrangementer.

Beliggende i et naturskønt område får I kombinationen af at have naturen helt inde på livet, samtidig med at Allerød by og St. blot ligger en kort cykeltur væk. Med 500 m til skoven, 1,2 km til Allerød Gymnasium, 850 m til Egholmsskolen, samt 1,4 km til indkøb har I alt hvad I har behov for inden for en overskuelig radius! Oplev at blive en del af et hyggeligt lokalmiljø med hilsende naboer og et aktivt foreningsliv, der får forskellige arrangementer på benene.

Alt i alt et skønt lækkert rækkehus med en dejlig beliggenhed tæt på skov, gode skoler og institutioner, indkøb med et medfølgende rart byliv!


Lyngevej 134D, 3450 Allerød
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
77
Grund:
95
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Victor Sommer

Salgsspecialist victor@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus