fbpx
Lundagervej 11, 5610 Assens
250.000 kr
TYPE
Villa
Boligareal
161
Grund
1140
Værelser/rum
5
energimærke
F
bygget/ombygget
1900
Lundagervej 11, 5610 Assens
DEL:
SPÆNDENDE EJENDOM I NATURSKØNNE RAMMER Er I på udkig efter en ejendom, hvor I kan udleve jeres drømme? Hvor der både er plads til en hyggelig bolig kombineret med f.eks. erhverv eller en pladskrævende hobby? Eller hvor I kan rive det hele ned og starte helt forfra? Mulighederne er uendelige med nøglerne til Lundagervej 11 i Assens. Ved ankomst til adressen mærker I straks roen sænke sig. De naturskønne omgivelser skaber nemlig en helt særlig atmosfære, og vi tør godt love, at I vil føle jer hjemme allerede ved første besøg. Ejendommen, som nu kan blive jeres, trænger ærligt talt til en kærlig hånd – men det giver jer naturligvis også mulighed for at skabe jeres drømmehjem; skræddersyet lige nøjagtigt efter jeres ønsker og behov. Ejendommen er opført i 1900, og den råder samlet set over 226 m2 – fordelt over bolig og diverse udhuse. Boligen fordeler sig over en god og gennemtænkt planløsning, og alle rum er lyse og regulære. I stueetagen venter en stor og indretningsvenlig stue, der er sydvendt og har brændeovn. Dertil kommer et spisekøkken, en udestue, et værelse og et badeværelse, mens 1. salen byder på tre værelser og et loftrum. Udhusene er utrolig anvendelige og kan, som tidligere nævnt, fungere som fx erhverv eller til den pladskrævende hobby. Grunden er på 1140 m2, og den byder på frodig beplantning såvel som solrige hyggekroge. Herude kan I selvfølgelig også skræddersy det efter jeres ønsker – og den rolige beliggenhed er bare prikken over i’et. Lundager er nemlig et hyggeligt og trygt sted at slå sig ned, og der er ikke andet end 900 meter ind til Assens, hvor I har alle hverdagens fornødenheder såvel som en hyggelig bymidte. I har alt fra handlemuligheder og specialforretninger til skole, daginstitutioner og sportsfaciliteter – ej at forglemme det maritime havnemiljø. Finansiering: Siger banken nej kan sælger tilbyde finansiering via sælgerpantebrev. For yderligere information kan Kusk Ejendomme kontaktes på mobil: 2856 3752 og mail [email protected] Bestil en fremvisning med det samme.  


Sagsnr. 192SK-001386
Kontantpris 250.000 kr.
Udbetaling 25.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.618 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
921 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
799 kr.
Soveværelser 4
Badeværelser 1
Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!