fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

ATTRAKTIV ANDELSBOLIG MED GOD, TRYG BELIGGENHED

Del bolig

Lad os byde indenfor på en fremvisning af Løvetandsvej 37 i Stevnstrup, hvor vi nu har glæden af at kunne udbyde denne attraktive andelsbolig til salg. Her går bolig og beliggenhed hånd i hånd, og foruden et boligareal på 96 kvadratmeter, venter der også et privat og solrigt udeareal.

Bebyggelsen er fra 1986 og opført med et klassisk arkitektonisk udtryk, og denne bolig ligger sidst i rækken med nabo kun til den ene side. Forhaven giver plads til bilparkering og opbevaring af fx haveredskaber i det tilhørende skur, mens baghaven ligger på den anden side af huset og vender perfekt mod syd - i sommermånederne er her altså sol fra morgen til aften, og den lille terrassehave står på fineste vis med et nemt blomsterbed, der tilsætter lidt kulør til udearealerne.

Boligen er perfekt til den lille børnefamilie såvel som enlige og par i de fleste af livets stadier. Uanset om I er unge og på udkig efter et godt førstegangskøb, eller om I er et ældre par, der gerne vil ned i færre kvadratmeter. Indendørs får I glæde af en entré, en hyggelig vinkelstue med plads til sofa- og spiseafdeling samt udgang til den sydvendte terrassehave, et funktionelt køkken, et rummeligt flisebadeværelse samt tre soveværelser. Alt i alt et godt og veldisponeret hjem, der står klar til at byde sine nye ejere velkommen.

Med en placering i Stevnstrup er I sikret et skønt naboskab og et aktivt foreningsliv, hvor det bugner med udfoldelsesmuligheder inden for sport og fritid – det gælder bl.a. fodbold, tennis, gymnastik og rideklub. Beliggenheden tæt på Gudenåen giver en helt unik natur med gode muligheder for gåture langs vandet og masser af frisk luft. Der er derudover masser af daginstitutioner, skole samt indkøb, og I har godt 10 kilometer til Randers midtby, hvilket må siges at være prikken over i’et.


Løvetandsvej 37, 8870 Langå
Pris:
488.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
96
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1986
Købspris
488.000 kr.
Boligydelse pr. md.
2.600 kr.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE ramm@brikk.dk +45 40874657

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter