fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

I fine Blovstrød finder du denne ældre villa i særdeles flot stand. Villaen har udsigt til grønne marker, så langt øjet rækker og bekvem afstand til alle hverdagens fornødenheder. Med sine to værelser og to stuer, er ejendommen velegnet til parret eller den lille familie, som ønsker sig naturrige rammer og kort afstand til bylivets glæder. Vandbåren gulvvarme overalt og derfor oplagt til varmepumpe.

På adressen bydes I velkommen af en murstensvilla med hvid facade og fint tag i tagpapshingles (ca. 4 år), som præsenterer sig i klassisk stil og oprindeligt er opført i 1899, men som virkelig bærer præg af løbende istandsættelse og modernisering. På grunden findes flere udbygninger foruden en stor fliseterrasse med udsigt til solrige dage på matriklen og rig mulighed for at indrette hyggelige siddekroge. Haven er indrammet af buske og høje træer, så her kan du og familien frit udfolde jer på de grønne arealer.

Inden døre folder boligen sig ud på 163 velindrettede boligkvadratmeter fordelt på husets to etager foruden et mindre kælderareal med plads til opbevaring. I villaens stueplan bydes du indenfor i en rummelig entré med plads til knager, ophæng og for eksempel en siddebænk eller et entrémøbel. Her leder en vinkeltrappe til en rummelig repos på første sal, hvor du får tilgang til et lyst værelse med loftsbjælker og ovenlysvindue. Dertil kommer et indbydende og stilfuldt flisebadeværelse med badekar, brus og udluftningsvindue.

I stueplan kan du se frem til endnu et møblerbart værelse, en opholdsstue med brændeovn til de kølige aftentimer og et stort køkken-alrum, som indbyder til samvær og konversation, mens aftensmåltiderne tilberedes. Køkkenet præsenterer sig lyst og moderne med hvide fronter, flisegulv og de fornødne hårde hvidevarer såvel som en køkkenø, hvor du og familien oplagt kan indrette jer med højstole.

Med hjemmeadresse på LI Blovstrødvej 2 kan du se frem til en nem hverdag med bl.a. indkøb, skole, dagtilbud og busstoppesteder inden for få hundrede meter, mens Sjælsøparken er beliggende 350 meter fra ejendommen og er et oplagt mål for spadsereture i grønne omgivelser. Trænger du til butiksliv, cafébeøg og spiseoplevelser, er Allerøds bymidte at finde 3,5 kilometer fra ejendommen, mens en biltur på omtrent 33 minutter vil bringe dig til Indre København. Oplagte udflugtsmål vil være Sjælsø, Furesø og badestranden ved Rungsted Kyst, som alt sammen kan nås med maks. 20 minutters kørsel.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Ll Blovstrødvej 2, 3450 Allerød
Pris:
3.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
163
Grund:
916
Værelser:
7
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1899
Ejerudgift pr. md.
3.508 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus