fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

På Liseborgvej ligger der en villa fra 1962, som nu kan blive et dejligt hjem for en ny familie. Her har I mulighed for at sætte jeres eget præg på indretningen, så alt bliver præcis, som I ønsker det, og der hører en fin have til ejendommen, hvor I kan slappe af, når årstiden inviterer til det.

Fra entreen træder I direkte ind i en fordelingsgang med adgang til et badeværelse og tre værelser med indbyggede skabe, og gangen fører videre hen til en lysfyldt stue, som nemt inddeles i forskellige afdelinger, så I får dagligstue og spisestue i et. Ved det sydvendte vinduesparti er der direkte udgang til en overdækket terrasse, og slutteligt indeholder stueplan et funktionelt køkken; det byder på masser af skabsplads, så I nemt kan opbevare køkkentøj og madvarer. Huset råder i alt over 144 etagemeter, hvilket inkluderer en fuld kælder på 48 m2, der består af tre disponible rum.

Haven er velholdt med en stor græsplæne samt fine bede, der er med til at skabe en hyggelig atmosfære. Den overdækkede terrasse vil blive et dejligt sted at nyde sommeren; her kan I drikke en kop kaffe mens børnene spiller bold og leger i græsset, og på grunde finder I også en garage, hvor bilen vil holde i læ for vejr og vind. Ejendommen er desuden opført i gule mursten og fremtræder i en arkitektur, der er typisk for sin tid.

I bliver en del af et fredeligt villakvarter med grønne arealer og legepladser, hvor der er nem adgang til alt, hvad I får brug for. Både skole og børnepasning er inden for rækkevidde, ligesom det blot tager et minut at køre til det nærmeste supermarked, så I hurtigt kan handle ind til hverdagen. Med gode idrætsfaciliteter i nærheden er en aktiv fritid bestemt en mulighed, og det vil heller ikke tage lang tid at opsøge skoven, når I ønsker at omgive jer med naturen. Viborg centrum er selvfølgelig også oplagt at besøge med sine specialbutikker, caféer og stemningsfulde gader. Det vil også være ligetil at komme ind til midtbyen med offentlig transport, da bussen afgår lige foran ejendommen.

Kontakt os gerne for en fremvisning. Vi glæder os til at se jer!
Liseborgvej 30, 8800 Viborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
96
Grund:
862
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus