fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! I Vesthimmerland ligger dette hyggelige landsted, der er perfekt til familien, som nyder at bruge tid i naturen og sætter pris på at have masser af plads at boltre sig på.

Del bolig

I Vesthimmerland ligger dette hyggelige landsted, der er perfekt til familien, som nyder udeliv og sætter pris på at have masser af plads at boltre sig på.

Hovedhusets 120 kvadratmeter spænder over mange gode lyse rum; køkkenet er stort og med masser bord- og skabsplads samt mulighed for spisebord. Den rummelige stue er L-formet og med vinduer mod øst og vest, så der altid er et dejligt lysindfald. Dertil er der tre store værelser i huset, hvoraf et af dem er placeret på 1. salen. Boligen rummer derudover et badeværelse med brusebad og plads til vaskesøjle samt to entrérum, der giver rig mulighed for opbevaring af sko og overtøj, og til sidst en lille forrådskælder.

Den store grund på 11.422 kvadratmeter er landlig og naturskøn og åbner op for mange aktiviteter, alt fra grillfest til køkkenhave og dyrehold er muligt; et større areal af grunden er allerede indhegnet med vildthegn. Foruden den store have og den flotte gårdsplads er der hele to store udhuse, hvor det ene har fungeret som stald og det andet er oplagt som garage, værksted eller hobbyareal.

Boligen er under renovering, som kommende ejer må forvente at skulle afslutte. Renoveringen er langt, men af nævneværdige mangler kan nævnes manglende el netværk i flere rum. I forbindelse med renoveringen er der i 2019 installeret nyt pillefyr.

Beliggenheden er som skabt til børnefamilien, der elsker udelivet og sætter pris på et hus på landet med mange muligheder - med kun 10 minutters kørsel til både skole, daginstitution og handlemuligheder og kun 15 minutter til motorvej skabes der masser af fleksibilitet i hverdagen.

En alt i alt skøn landejendom med mulighed for at udnytte de mange kvadratmeter nøjagtig som det passer bedst til jeres behov.

Lindholmvej 5, 9600 Aars
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
120
Grund:
11422
Værelser:
5
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1902
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus