fbpx
Lindevangshusene 58, 2630 Taastrup
1.749.000 kr
TYPE
Ejerlejlighed
Boligareal
64
Grund
0
Værelser/rum
2
energimærke
D
bygget/ombygget
1968
Lindevangshusene 58, 2630 Taastrup
DEL:
LYSFYLDT LEJLIGHED MED EGEN TERRASSEHAVE OG CENTRAL BELIGGENHED På Lindevangshusene 58 kan du nu starte dit nye boligkapitel – det her er en helt central placering, hvor du befinder dig i kort gåafstand fra eksempelvis City 2, togstation og indkøbsmuligheder. Selve lejligheden fordeler sig over 64 veludnyttede kvadratmeter, og den er tilmed beriget med sin egen, solrige terrassehave, der er vinklet mod eftermiddags- og aftensolen i syd og vest. Ved ankomst til adressen møder ud en klassisk murstensejendom fra 1968, og det er takket være placeringen i stueetagen, at lejligheden har sin egen have. Som tidligere nævnt er den orienteret ideelt i forhold til solen, hvilket gør den ekstra brugbar – derudover får du brugsret til ejendommens store, grønne fællesarealer såvel som de gode parkeringsmuligheder. Lejlighedens hoveddør åbner op til en rummelig entré med indbygget skabsplads, og i åben forbindelse har du først og fremmest det lyse og funktionelle køkken, som byder på masser af skabsplads samt gode hårde hvidevarer. Det samme gælder den store, lysfyldte og indretningsvenlige stue, som både har plads til sofa- og spiseafdeling, og som har direkte udgang til terrassehaven, hvilket er guld værd i sommermånederne. Boligen byder ligeledes på et stort soveværelse med skabsvæg, og slutteligt venter det rummelige badeværelse med glasafskærmet bruseniche og udluftningsvindue. Lindevangshusene er roligt beliggende i et skønt område med alle hverdagens fornødenheder tæt på. Inden for gåafstand har I gode handlemuligheder i bl.a. Netto, Aldi og Fakta, og samtidig ligger City 2 bare få minutters cykeltur herfra og huser de bedste butikker, biograf, fitness og hyggelige cafeer under samme tag. Også grønne områder pryder gadebilledet og udgør et skønt lille frirum midt i byens liv, og når du skal videre rundt, er der hverken langt til Taastrup Station eller Høje Taastrup Station. En rigtig god beliggenhed.


Sagsnr. 192SK-001276
Kontantpris 1.749.000 kr.
Udbetaling 90.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.098 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
7.401 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
6.219 kr.
Soveværelser 1
Badeværelser 1
Camilla Weinreich Brikk
Camilla Weinreich

[email protected] 60122342

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!