fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

LYS OG VELDISPONERET MURSTENSVILLA MED GOD BELIGGENHED I HJØRRING

Del bolig

Vi præsenterer nu et hus, der har plads til hele familien. Hjemmet fordeler sine gode, lyse rum over et stue- og et kælderplan. Hjemmets hoveddør et placeret i stueetagen, som åbnes op gennem en entré og fordelingsgang, hvorfra I har adgang til hele huset. Stueetagen rummer tre gode og beboelsesklar værelser, som ligger praktisk omkring et lyst badeværelse med separat brus. Husets samlingspunkt er den enorme stue, hvor I vil have masser af plads både i dagligdagen, og når I får gæster. Stuen er lys med hvide vægge, lyst gulv og store vinduespartier men samtidig hyggelig med brændeovn og træloft. Op mod stuen finder i dertil køkkenet, der med hvide moduler og gode faciliteter fremstår både moderne og funktionelt. Bevæger I jer ned ad trappen, vil I få adgang til en høj og funktionel kælder med gode vinduer og separat indgang. Her finder I et praktisk vaskerum samt en indretningsvenlig afdeling med fire disponible rum og et badeværelse, der kan bruges til alt fra kontorer til teenagerum.  
Fra stuen er der udgang til en stor sydvestvendt terrasse med delvist overdække, som modtager masser af sollys både om dagen og om aftenen. Her har I altså det perfekte sted at nyde grillaftener med venner og familie med kig til den grønne have og en super udsigt udover kvarteret. På grunden er der yderligere etableret en stor garage med plads til både opbevaring og to biler.  


Vi befinder os her i hyggelige Hjørring, der er en ægte vestjysk by med sjæl, masser af kultur og en rolig atmosfære. Villaen ligger i et familievenligt boligkvarter nær det smukke Hjørring Bjerge, hvor I næppe vil blive træt af at gå ture. Adressen placerer sig også yderst praktisk med flere gode indkøbsmuligheder samt Hjørrings brostensbelagte bymidte med restauranter og butikker blot en femminutters køretur væk. Her vil både børn og voksne falde godt til, og området råder over adskillige gode skoler, dagtilbud og aktivitets- og underholdningstilbud.


Huset står helt indflytningsklart men rummer også masser af muligheder for, at I som familie kan sætte jeres eget præg på det og forme hjemmet efter netop jeres behov og ønsker.


Vi håber, vi har vakt jeres interesse!

Lien 1, 9800 Hjørring
Pris:
1.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
106
Grund:
813
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
2.273 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter