fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

ATTRAKTIV BELIGGENHED - PRIVAT HAVE OG EN LEJLIGHED I RIGTIG GOD STAND I SUND EJERFORENING!

Del bolig

I kan snildt glæde jer til denne bolig, for her venter en særlig skøn én af slagsen. På adressen bliver I nemlig mødt af en solgul ejendom fra 1926, der står flot og velholdt frem og byder indenfor via en hyggelig indgang. Velkommen hjem.

Indenfor har I 90 veldisponerede kvadratmeter, der er fordelt særdeles godt og er i god stand, så boligen henvender sig til parret i alle aldre såvel som børnefamilien med ét eller to børn. Boligen beriger jer nemlig med hele tre værelser samt to stuer i forlængelse af hinanden, hvorfor I har rig plads at indrette jer på. Det ene værelse kan fjernes og på den måde udvide stuen til fulde. 

I starter I en lys og praktisk entré, hvorfra I har et virkelig pænt og indbydende badeværelse holdt i en tidløs tone med vask, vindue, væghængt wc og en separat bruseniche. I det tilstødende rum finder I køkkenet, der er i samme lyse og velholdte stil med klassiske overflader og moderne hårde hvidevarer samt en spiseplads med et hyggeligt vindueskig ned til den private og fælles have som ejerforeningen råder over. 

Hjemmets to stuer må være boligens hjerte, for her er dejligt lyst ind fra de nye vinduer og rart at være med en grøn udsigt og gode kvadratmeter at udfolde sig på. I har nemlig plads til både spiseområde, sofagruppe og opbevaring, så her mangler I ikke noget. Boligens tre værelser er ligeledes behagelige og indretningsvenlige, det ene endda med indbygget skabsplads.

Vil I nyde en lun solskinsdag, har I det grønne græsareal ved ejendommen, der er uforstyrret og giver jer en plæne, en sandkasse og et terrasseareal, hvor mange gode stunder med rette kan nydes. Dette er noget helt særligt og ikke noget man finder mange steder. 

Prikken over i’et er jeres nye adresse, for ikke nok med at I bor i et stille og roligt kvarter, har I samtidig rig mulighed for at lufte løbeskoene i Fælledparken, hvor I også finder en dejlig legeplads til de små samt grønne arealer at nyde tilværelsen ved. I forlængelse heraf har I Østerbros væld af muligheder indenfor butiks- og caféliv, og samtidig kan I nyde godt af Nørrebros charme, der breder sig efter blot en kilometers gågang. Her finder I alt fra velrenommerede kaffebarer til loppemarkeder, spisesteder, delikatesseforretninger og alverdens indkøbsmuligheder. Om sommeren kan I cykle til Svanemøllestranden på bare 10 minutter, og skal I med offentlig transport, har I 600 meter til nærmeste metrostation, hvorfra I let kan komme omkring i København.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Lersø Parkallé 55, 1. tv., 2100 København Ø
Pris:
5.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
90
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1926
Ejerudgift pr. md.
3.268 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter