fbpx
Plantegning Zoom

MODERNE SOMMERHUSCHARME I ATTRAKTIVT KVARTER NÆR STRAND

Del bolig

Det er en sand fornøjelse at byde indenfor I dette super hyggelige, klassiske sommerhus, der rummer alt, hvad hjertet begærer og endda lidt til. Her går I ikke på kompromis med noget som helst, her kan den ekstra gode tilværelse blot begynde. Hjertelig velkommen til.

Jeres kommende fritidshus er fuldkommen ideelt og emmer af idyllisk sommerhuscharme fra ende til anden. Huset er renoveret gennemgribende indvendig af sælger og vinduerne er skiftet i 2022. Gennemgående er huset velholdt og moderne, og de mange skønne detaljer giver den helt rette stemning og omfavnende følelse, når man træder ind i sommerhuset. Her kan det hvidmalede træværk nævnes, samt den lune, pæne pejs og det indbydende kig til køkkenet. Hvis det ønskes er der mulighed for udvidelse på 55 m2.

Fritidshuset rummer to enormt hyggelige værelser, begge med skabsplads og et rart kig mod den bladgrønne have. Dertil kommer det rummelige, moderne badeværelse, der fremstår lækkert med en stor, separat bruseniche og et flot vaskemøbel. Husets hjerterum, den skønne, store stue, byder kærkomment indenfor, hvor det hvide træværk lyser om kap med de brede vinduespartier. Det mørke køkken giver en harmonisk kant og rummer rigeligt skabs- og bordplads samt alle moderne fornødenheder. Pejsen er perfekt til kølige aftener og drager som et naturligt samlingspunkt nær det bløde møblement. Brændeovnen er også helt ny og skiftet i 2022.

Fra stuen har I tilmed flere lysfyldte udgange mod haven og træterrassen, der flotter sig langs sommerhuset. Indretter I jer med skønne potter, parasol, udendørsmøbler og måske en hængekøje, har I straks jeres helt egen solrige oase. Haven er rummelig og græsgrøn med velpasset beplantning og plads til både leg og afslapning. Endvidere er der et stort anneks med værksted, samt god plads til opbevaring.

Også beliggenheden er helt i top, for jeres nye sommerhusområde byder på rigelig idyllisk charme. Selve huset er placeret på en frodig, grøn vej, hvor I kan bo særligt rart og uforstyrret. Når I ønsker dejligt by- og kulturliv er der blot en slentretur på 1,5 kilometer før I møder Gillelejes storblomstrende bymidte. Her er der fine specialforretninger, bagerier, caféer og badehoteller og i sommerperioden loppetorv og markedsdage. I finder også flere velassorterede dagligvarerbutikker, og for komplet havnestemning har I charmerende Gilleleje Havn bare to kilometer fra sommerhuset. Vil I en tur i bølgen blå, er der blot omtrent 400 meter til kysten og  nærmeste skønne strandområde med offentlige badebro kun 700 meter væk.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Lerager 12, 3250 Gilleleje
Pris:
3.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
66
Grund:
1366
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1985
Ejerudgift pr. md.
2.581 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Salgsspecialist jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter