fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! RØDSTENSVILLA PÅ STOR GRUND I HYGGELIGE HOGAGER

Del bolig

Det tager kun et kvarter at tage turen i bil fra Holstebro til Hogager, og på den korte tid er byliv og villaveje skiftet ud med fred og ro, når I ankommer til den lille, hyggelige landsby. Her bliver I en del af et aktivt lokalmiljø med legeplads, sportsplads, skøn natur og fælleshus. Det er en engageret borgerforening, der står bag diverse arrangementer, som tæller alt fra koncerter til fællesspisning, og derudover danner byen også ramme om et årligt og populært kræmmermarked. Kort fortalt, i Hogager vil I straks føle jer hjemme. I det daglige har I desuden under fem kilometer til nabobyen, Skave, som både har skole, børnehus og hal.

Jeres nye hjem ligger midt i Hogager, nærmere bestemt på Langgade 79, hvor I bydes velkommen af en klassisk rødstensvilla, der har beboet adressen siden opførelsen i 1960. Side om side med huset får I øje på garagen, der er bygget sammen med disponible rum og udhuse, som tilsammen giver jer 140 bonuskvadratmeter med et væld af muligheder. De mange rum samt det tilhørende toilet giver jer eksempelvis muligheden for at indrette det perfekte værksted til håndværkeren, ligesom der kan blive plads til fritidens gør-det-selv-projekter.

Vender I blikket mod huset, møder I to etager, for bag de røde murstensmure folder huset sig ud med kælder og stueplan. Kælderen råder over 90 kvadratmeter, der, ligesom garagen, rummer et stort potentiale; her kan I udleve drømmene om alt fra hjemmekontor til hobbyrum, vaskerum, viktualierum og noget helt femte. Kun fantasien sætter grænser.

Der er i det hele taget rig mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg på hjemmet, og potentialet fortsætter oppe ovenpå, hvor stueetagen byder på 95 fine kvadratmeter. Her får I et badeværelse, et soveværelse, et spisekøkken og en rummelig vinkelstue, der til slut giver adgang til en udestue. Køkkenet og stuen støder op til hinanden, så der er mulighed for at åbne op mellem de to opholdsrum og således skabe et lyst og dejligt leverum.

Fra udestuen kan I træde direkte videre ud til sol og sommer i jeres store have; I får en grund på intet mindre end 1.570 kvadratmeter, så plads er der nok af, og I kan indrette jer med alt fra lækre terrasser til små solkroge og flotte højbede rundt omkring i haven.

Velkommen til et nyt boligkapitel hjemme på Langgade 79.


Langgade 79, 7500 Holstebro
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
95
Grund:
1570
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1960
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter